karácsony Beatrice unoka Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is lehetne boldogabb a karácsony Nagy Feróéknál. A zenész fia, Hunor édesapa lett.

Feró második unokája különleges nevet kapott szüleitől: Alíz Beatricének keresztelték a kislányt a büszke nagypapa legendás zenekara után. Nagy Feró már képet is mutatott a csöppségről.

"Tegnap hajnalban megérkezett Nagy Alíz Beatrice, Feró második unokája, Hunor első gyermeke!
Mindenkinek ilyen boldog karácsonyt kívánunk!" - írta a zenész a fotóhoz a Facebookon.



Így néz ki Zoltán Erika 21 éves lánya - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181222-igy-nez-ki-zoltan-erika-21-eves-lanya.htmlZoltán Erika szépséges lánya szinte észrevétlenül vált kislányból felnőtt nővé: Zozi már 21 éves. CsaládOrigoEgy glutén- és tejfehérje-érzékeny autista kisfiú legszebb karácsonyi ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20181218-egy-etelallergias-gluten-es-tejfeherje-erzekeny-autista-kisfiu-karacsonyi-ajandeka.htmlÍgy karácsony előtt mindig jóleső érzéssel olvasunk olyan történeteket, amelyeknek középpontjában az odafigyelés és az önzetlenség áll. A most következő is ilyen lesz: egy tarnaszentmiklósi szülőpárnak nyújtott segítséget az Allergiamentes Életért Alapítvány, kilencéves glutén- és tejfehérje-érzékeny autista kisfiúk, Miklós élelmezésének támogatásával. Szarka Dorottyával, az alapítvány dietetikusával beszélgettünk. CsaládOrigoRémisztő és érdekes dolgok, amiket gyerekek mondtakhttp://www.life.hu/csalad/20181214-remiszto-es-erdekes-dolgok-amiket-gyerekek-mondtak-szellemek-lelekvandorlas.htmlKorábban már feldolgoztunk pár olyan történetet, amelyekben gyerekek előző életeikről mesélnek, most pedig a Bright Side által összegyűjtött hátborzongató és érdekes történetek közül hoztunk el párat, amelyek főszereplői kisgyerekek. CsaládOrigoTápai Szabina tündéri fotót posztolt gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20181221-tapai-szabina-tunderi-fotot-posztolt-gyermekeirol.htmlMeghitt fotót posztolt gyermekeiről a közösségi oldalán Tápai Szabina. Család--Az eddigi évek legőrültebb internetes kihívásai (18+)http://www.life.hu/csalad/20181216-az-eddigi-evek-legorultebb-veszelyes-internetes-kihivasai.htmlKorábban már írtunk a „48 órás kihívásról", mely a 14 év alattiakat célozta meg: a gyerekeknek úgy kellett tenniük, mintha eltűntek volna. A challenge-ben részt vevők pontszámokért küzdöttek; minden facebookos vagy twitteres, az eltűnésére való felhívás, aggódó üzenet pontot ért. Tehát miközben a gyerek pontokat gyűjtött, a szülei otthon halálra aggódták magukat. A következő kihívások is hasonlóan meggondolatlan kiötlőkre utalnak, csak remélni tudjuk, hogy a következő év inkább vicces, mint veszélyes kihívásokat hoz magával – mert hozni fog, ebben biztosak lehetünk. CsaládOrigoLilu elárulta, hogy kisfia vagy kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20181221-lilu-elarulta-hogy-kisfia-vagy-kislanya-lesz.htmlKiderült, hogy Lilu kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt: a műsorvezető meg is osztotta a nagy hírt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.