Nézd meg, hogy melyik magyar ismert ember adott túl az otthonán tavaly

ház Kulka János Klapka György otthon magyar sztárok MC Hawer lakás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ingatlanok komoly tőkét jelentenek, és bizony a sztárokkal is megeshet, hogy szükségük van erre az összegre készpénz formájában. 2018-ban volt olyan magyar ismert ember, aki új életet kezdett belőle, más az adósságát rendezte. Nézd meg a legmeglepőbb lakáseladásokat.

Adósságát rendezte belőle

MC Hawer alkoholproblémával és szerencsejáték-függőséggel küzdött, és rendkívül nagy adósságot halmozott fel. Végül arra kényszerült, hogy eladja az otthonát, a tartozását pedig a vételárból fedezze. Jelenleg albérletben él, vett egy kocsit, és tervei szerint idős korában azzal fogja beutazni Európát.

MC Hawer Forrás:Facebook/MC Hawer

Új életet akar kezdeni

Kulka János két évvel ezelőtt kapott stroke-t, ez után hosszú időszak következett az életében, amely végül a sikeres felépülésig vezetett. A színész azonban úgy döntött, új életet kezd, maga mögött hagy mindent, ami a betegség előtti időre emlékezteti, épp ezért döntött úgy, hogy eladja a budai otthonát.

Kulka János Forrás: TV2.hu

Örökségétől vált meg

Klapka György fia adott túl – ráadásul áron alul – az apjától örökölt lakásán. A zálogház felett lévő, hatalmas ingatlan fenntartási költései túl magasak voltak, ráadásul rengeteg tartozás is felhalmozódott közüzemi számlákból és közös költségből. Az eredeti ár 110 millió forint volt, végül 20 millióval kevesebbért sikerült eladnia.

Ifj. Klapka György Forrás: TV2
Ezeket a lakberendezési trendeket imádtuk 2018-banhttp://www.life.hu/otthon/20181227-ezeket-a-lakberendezesi-trendeket-imadtuk-iden.htmlA lakberendezési ötletek 2018-ban sem hagytak minket hidegen. Számtalan ötlettel és példával szolgáltunk, hogy lakásod, házad ne maradjon unalmas. Ezekből szemezgetünk most. OtthonOrigoFekete fallal is lehet barátságos egy otthonhttp://www.life.hu/otthon/20181215-fekete-fallal-es-sotet-szinekkel-is-lehet-baratsagos-egy-otthon-lakas.htmlEz az otthon olyan, mint egy sötét vászonra festett kép, melyet a Dezestálmodott és valósított meg. A meleg, naturális színek és anyagok lágyítják ezt az igen merész koncepciót, de emellett számos olyan okos megoldást találunk még, amelyeknek köszönhetően a végeredmény a lehető legtávolabb áll a kriptahangulattól. OtthonOrigoAz idei év legköltséghatékonyabb lakásfelújítási tippjei http://www.life.hu/otthon/20181216-2018-koltseghatekony-lakasfelujitasi-tippjei.htmlIdén is hoztunk pár olyan szuper lakásfelújítási ötletet, amelyekkel elképesztő változásokat tudsz elérni otthonodba anélkül, hogy egy kisebb vagyont kellene kifizetned. Ezekből szemezgettünk. OtthonOrigoTéli kerti munkák, mert a természet decemberben sem pihenhttp://www.life.hu/otthon/20181213--teli-kerti-munkak-decemberben.htmlTélen hajlamosak vagyunk elfelejteni a kertet. Hideg, nyirkos az idő, senkinek sincs kedve kint tevékenykedni, pedig ha ebben az időszakban nem vagy rest, megalapozhatod a tavaszi csodás kertet. Mutatjuk a legfontosabb decemberi teendőket. OtthonOrigoMeryl Streep, Oscar-díjas színésznő eladja New York-i luxus otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180827-meryl-streep-oscardijas-szineszno-eladja-new-yorki-luxuslakasat.htmlMeryl Streep eladja New York-i, 400 négyzetméteres lakását, méghozzá közel 25 millió dollárért. A luxus itt nem az aranyozott korlátokat, hanem a minőségi bútorokkal, és finom eleganciával berendezett szobákat jelöli. A csodás panorámával rendelkező penthouse kitűnően leképezi a színésznő pezsgő, mégis visszafogott stílusát. Streep 12 éve vásárolta ezt a lakást, mely elbűvölőbb, mint hinnéd. Otthon--A híres énekesnő, Adele eladja luxus vidéki házáthttp://www.life.hu/otthon/20180215-a-hires-enekesno-adele-eladja-luxus-hazat.htmlAdele saját használatra vásárolta meg anno a házat, de 2011 és 2012 között bérbe is adta, havi több mint 5 millió forintért. Az énekesnő számára - aki naponta 49 millió forintot keres -, ez potom összegnek tűnhet. Lehetséges, hogy végül ezért döntött úgy, hogy inkább végleg megszabadul tőle, bár a Londonba költözése is közrejátszhatott ebben. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.