Az ingatlanok komoly tőkét jelentenek, és bizony a sztárokkal is megeshet, hogy szükségük van erre az összegre készpénz formájában. 2018-ban volt olyan magyar ismert ember, aki új életet kezdett belőle, más az adósságát rendezte. Nézd meg a legmeglepőbb lakáseladásokat.

Adósságát rendezte belőle 

MC Hawer alkoholproblémával és szerencsejáték-függőséggel küzdött, és rendkívül nagy adósságot halmozott fel. Végül arra kényszerült, hogy eladja az otthonát, a tartozását pedig a vételárból fedezze. Jelenleg albérletben él, vett egy kocsit, és tervei szerint idős korában azzal fogja beutazni Európát. 

Utolsó nekifutással még részletfizetést kértem, de az olyan megszorító volt, hogy tudtam, az lesz a vége, hogy elárverezik az otthonomat  - nyilatkozta az előadó.

MC HawerForrás:Facebook/MC Hawer

Új életet akar kezdeni 

Kulka János két évvel ezelőtt kapott stroke-t, ez után hosszú időszak következett az életében, amely végül a sikeres felépülésig vezetett. A színész azonban úgy döntött, új életet kezd, maga mögött hagy mindent, ami a betegség előtti időre emlékezteti, épp ezért döntött úgy, hogy eladja a budai otthonát. 

Most már sokkal csendesebben éli az életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely szinte percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt"  – nyilatkozta a színész egy közeli ismerőse.

Kulka JánosForrás: TV2.hu

Örökségétől vált meg

Klapka György fia adott túl – ráadásul áron alul – az apjától örökölt lakásán. A zálogház felett lévő, hatalmas ingatlan fenntartási költései túl magasak voltak, ráadásul rengeteg tartozás is felhalmozódott közüzemi számlákból és közös költségből. Az eredeti ár 110 millió forint volt, végül 20 millióval kevesebbért sikerült eladnia. 

Végül egy vidéken élő bácsival egyeztem meg. Fájó szívvel adtam át a kulcsokat, de tudom, hogy jó kezekbe került. Befektetésnek vette meg, a pénzből pedig én is ingatlanozni szeretnék. (...) Bevallom, nekem sok macera volt vele, örülök, hogy új tulajra talált!" – mondta Klapka fia.

Ifj. Klapka GyörgyForrás: TV2