Ördög Nóra elképesztően festett az év első napján

fashion week újévi koncert ruha Ördög Nóra Újév külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkával indította az évet Ördög Nóra műsorvezető. A Budapesti Újévi Koncert háziasszonyaként csodásan festett.

„Asszem, dolgos év lesz ez megint... mert munkával kezdődött. Így fest a színpad – és én – a Budapesti Újévi Koncert után” – írta legfrissebb posztjában Ördög Nóra. És bár tényleg munkával indította a 2019-es évet, csodásan festett. Egy menyasszonyi ruhára emlékeztető fehér ruhakölteményben lépett a színpadra, amely kiemelte kecses alakját.

„Gyönyörű, mint mindig.”

„Gyönyörű a ruha és viselője is. Menyasszonyi ruhának is tökéletes lenne” – írták a kommentelők.

2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigo5 öltözködési tanács szilveszterre, amit jobb, ha megfogadszhttp://www.life.hu/trend/20181211-5-oltozkodesi-tanacs-szilveszterre-amit-jobb-ha-megfogadsz.htmlMinden divattal foglalkozó szilveszteri cikk arról szól, hogy miben lehetsz a legdögösebb, és hogyan csillogj minél feltűnőbben. A bazárok tele vannak miniruhákkal és pántos felsőkkel, sőt, még magas sarkú szandálokat is találtunk, amelyben enyhén szólva is szétfagy az ember. Nézzünk most olyan öltözködési szabályokat, amelyeket tényleg érdemes betartani szilveszter éjszakáján. TrendOrigoElképesztő felvétel: a színpadon gyulladt ki az afrikai szépségkirálynő hajahttp://www.life.hu/trend/20181230-a-szinpadon-gyulladt-ki-az-afrikai-szepsegkiralyno-haja.htmlTragédiával is végződhetett volna a Miss Africa szépségverseny. A győztes haja felgyulladt a színpadon. TrendOrigoEz történt 2018-ban: divatkatasztrófák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-2018-legdurvabb-divatkatasztrofai-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, idén sem csupán álomruhákkal volt tele a vörös szőnyeg, sőt jóval többen voltak azok, akik durva bakikat követtek el, legyen szó egy rendkívül előnytelen estélyi ruháról, vagy egy extrém és sokkoló jelmezről. Ezeket mutatjuk most meg! TrendOrigoTóth Gabi rózsaszínre festette a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181228-toth-gabi-rozsaszinre-festette-a-hajat.htmlTóth Gabi rózsaszínre festette a haját. Trend--Ez történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181219-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegrol-2018ban.htmlValahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.