A gazdag kölykök mesés tengerpartokon töltik a telet – fotók

gazdag tengerpart tél gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gazdag szülők csemetéi menekülnek a hideg elől: mesés tengerpartokon várják meg, míg enyhül az idő. 

Az Instagram gazdag kölykei úgy tűnik – ha nem alpesi síelésről van szó – nem kedvelik a hideget, igyekszenek inkább melegebb vidékre távozni. Dubajba és különböző tengerparti városokba menekülnek, ahol jachtokon élvezhetik a napsütést, míg az egyszerű emberek fagyoskodnak. Vidáman telik el számukra így a tél, D-vitamin-hiány nélkül.

Meghalt egy utas a repülőn, kényszerleszállást hajtottak végre Budapestenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190103-meghalt-egy-utas-a-repulon-kenyszerleszallast-hajtottak-vegre-budapesten.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten, mert egy utas rosszul lett, és meghalt. UtazásOrigoÓceánjáró hajón veszett nyoma a fiatal énekesnek, Arron Hough-nakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181228-oceanjaro-hajon-veszett-nyoma-a-fiatal-enekesnek-arron-houghnak.htmlNyomtalanul eltűnt egy óceánjáró fedélzetéről egy hajón dolgozó fiatal énekes. Utazás--Bódi Sylvi karácsonyfa helyett egy csokor virággal ünnepelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181226-bodi-sylvi-karacsonyfa-helyett-egy-csokor-viraggal-unnepel.htmlBódi Sylvi megmutatta, milyen rendhagyó karácsonyfával ünnepelte Mikronéziában a karácsonyt. UtazásOrigo10 ok, amiért Madridot télen is látni kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181222-madrid-latvanyossagai-telen.htmlKi mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról. A kultúra és a képzőművészet fellegváraként a kötelező látványosságokon túl is jó pár izgalmas dolgot tartogat. Télen is! Összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet. UtazásOrigoBerki Krisztián és Mazsi Floridában töltik a karácsonyt: gyönyörű fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181223-berki-krisztian-mazsi-floridaban-toltik-a-karacsonyt-gyonyoru-fotok.htmlBerki Krisztián és Mazsi a jelek szerint nem töltik itthon az ünnepeket: Floridába utaztak. UtazásOrigoFélmeztelen fotót posztolt izlandi utazásáról Ördög Nórahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181218-az-agybol-posztoltak-nanasi-pal-megmutatta-a-felmeztelen-ordog-norat.htmlElképesztő helyen járnak Ördög Nóráék: a műsorvezető az izlandi uatzásuk egyik meghitt pillanatát osztotta meg a követőivel. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.