A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a Golden Globe-gála volt, ahol nemcsak csodás estélyiket, de nagy divatbakikat, villantós partiruhákat és extrém férfiruhákat is láthattunk. Ehhez mérhető izgalmakat nem tartogatott a hét második fele, de azért volt néhány emlékezetesebb ruha. Mutatjuk őket!

  • Emily Ratajkowski piros estélyiben, hosszú palásttal mutatkozott a vörös szőnyegen. Nemcsak a ruhája színe, de a sminkje is meglehetősen harsány volt. Habár Jennifer Lopez sminbakijához képest nem annyira vészes, de így is kicsit bohóchatású lett ez a smink.
Emily RatajkowskiForrás: Getty Images
  • A Golden Globe után a National Board of Review gálán is láthattuk Lady Gagát. A Csillag születik főszereplője ezen az eseményen a legjobb színésznőnek járó díjat is elnyerte, amit egy maszkulin vonalakkal megálmodott Ralph Lauren estélyiben vett át. Ehhez egy igencsak különc, tollas bolerót választott az énekesnő. Mindez jól is állt neki, de a smink nála sem sikerült jól, a szemöldöke borzalmasan erős és sötét lett. 
Lady GagaForrás: Getty Images
  • Az Üveg című horror-thriller premierjén Sarah Paulson igencsak egyedi ruhában jelent meg. A rózsaszín alaphoz nagyon jól passzoltak a zöld kiegészítők – a fülbevaló, a gyűrűk és a táska is –, de a ruha alján felnyúló lángnyelvek egyáltalán nem mutattak jól. 
Sarah PaulsonForrás: Getty Images
  • A legnagyobb kedvencünk a héten az énekesnőként és színésznőként is ismert Kat Graham volt. A svájci származású Kat halványzöld, csipkével és fodrokkal kombinált ruhája káprázatos volt. 
Kat GrahamForrás: Getty Images
  • Ezúttal a férfiakat sem hagyjuk ki, a hét két sztárja Bradley Cooper és Rami Malek volt, és nem csak a Golden Globe-on. Bradley Cooper a National Board of Review díjátadón a legjobb rendezőnek járó díjat vihette haza, Rami Malek pedig a Golden Globe után a Los Angeles Online Film Critics Society díjátadón tűnt fel tiszta pirosban. 
Bradley Cooper és Rami MalekForrás: Getty Images