Ez történt 2018-ban: top 5 legrosszabb smink a vörös szőnyegről

smink vörös szőnyeg sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-ban sem maradtunk rosszul sminkelt sztárok nélkül. Most megmutatjuk a top 5 sminkbakit a vörös szőnyegről. 
  • Lana Del Rey - Grammy

Az énekesnő a Grammy-díj-átadón mutatta be, hogyan ne húzzunk tusvonalat. Ez a méretes, majdnem halántékig vitt cicás vonal igencsak rossz választás volt Lanától.

Lana Del Rey Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris
  • Emma Stone - Golden Globe

Az egyébként bájos színésznő sminkje nagyon rosszul sikerült a Golden Globe-on. Az árnyalatok nem jól lettek megválasztva, sem a lila rúzs nem passzolt Emma Stone színeihez, sem a jeges kék szemfestés, ami ráadásul kifejezetten felpüffedt hatást keltett a szemén. Még szerencse, hogy aztán az Oscaron javítani tudott a színésznő.

Emma Stone Forrás: Getty Images
  • Kendall Jenner - Golden Globe

A fiatal modell durva bakit vétett: az alapozója színe több árnyalattal sötétebb volt, mint saját bőrtónusa, a mélyen kivágott ruha miatt pedig rögtön feltűnt a melléfogás, ráadásul a bőrhibái is látványosak maradtak az alapozás ellenére.

Kendall Jenner Forrás: Getty Images
  • Jennifer Lopez - World of Dance

JLo az NBC csatorna közkedvelt műsorának, a World of Dance-nek műsorvezetőjeként jelent meg ezzel a durván narancssárga sminkkel. A látványos kontúrozás mellett a bronzosítás (vagy inkább narancssárgásítás) is rendkívül sok volt, a hab a tortán pedig a narancs rúzs. Egyszerűen borzalmas volt az összhatás.

Jennifer Lopez Forrás: Gertty Images/2018 FilmMagic/Michael Tran
  • Amber Heard - Aquaman premier

Ennyire durván túltolt kontúrozást ritkán látunk. Kár volt érte, mert Amber Heard ruhája is csodás volt, de a szemsminkjét is nagyon jól eltalálták. A kontúrozással azonban mégis borult az összhatás.

Amber Heard Forrás: Getty Images/FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin

A legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetni

Tinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek azok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.