Szinte a világ minden táján imádják a Disney-hercegnőket, de valljuk be: kicsit ódivatúak. Egy orosz művész, Anastasia Kosyanova most azt mutatta meg a rajzain, hogyan öltözne például Hófehérke és Pocahontas, ha a mai modern időkben élnének. 

Nemcsak a kislányok imádják a Disney-hercegnőket, hanem számos felnőttet is megihletnek. Vannak például, akik beöltöznek és modellt állnak édesanyjukkal megkapóan élethű jelmezekben, de akadnak olyan világsztárok is, akik szakasztott másai egy-egy mesealaknak

Most egy orosz művész, divatillusztrátor, Anastasia Kosyanova a hercegnők ruházatát vette górcső alá. Úgy látta, hogy a királylányok kissé ódivatúak, így a saját elképzelése szerint öltöztette fel őket úgy, hogy kiapadhatatlan pénztárcával és divatimádattal rendelkezzenek. Rajzain például Hófehérke, Pocahontas és a Jégvarázs Annája is látható, akik luxusmárkák termékeibe bújtatták karcsú idomaikat. A kislányok példaképei itt olyan üzletekben vásárolnak, mint a Versace, a Prada vagy a Dolce & Gabbana.

Ha kíváncsi vagy a szemet gyönyörködtető rajzokra, a képre kattintva lapozd végig galériánkat!

Forrás: Anastasia Kosyanova