Ez zajlik valójában a Moulin Rouge-ban

táncos showgirl Moulin Rouge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brit lányok meséltek arról, milyen is valójában a munka a Moulin Rouge-ban.

A The Sun utánajárt, milyen Párizs leghíresebb szórakozóhelyén, a Moulin Rouge-ban dolgozni. A showgirlök nagy része nem francia, hanem különböző nemzetiségűek. Nagyon sok közülük brit, a lap most őket szólaltatta meg.

A táncos lányok esetében elvárás, hogy legalább 175 centiméter magasak legyenek, és fel kell emelniük a lábukat legalább a fülük magasságáig, valamint az sem árt, ha 18 és 40 év között vannak.

Én kettő és fél éves voltam. 16 évesen mentem tánciskolába, és a magasságom miatt már akkor eldöntöttem, hogy showgirl szeretnék lenni" – meséli az egyikük.

Nincs azonban könnyű életük, nagyon vigyázniuk kell a vonalaikra, nem fogyhatnak és nem hízhatnak 2 kilónál többet. Ha a mérlegeléskor mégis túllépik ezt, nem léphetnek fel addig, amíg vissza nem nyerik a formájukat.

Nem vágathatják le vagy festethetik be a hajukat egyik pillanatról a másikra, és a színpadon sem hibázhatnak, ugyanis a felvételeket rendre visszanézik.

Nyolc hónapja dolgozom itt. Én vagyok a brit lányok közül a legfiatalabb, ugyanakkor a legmagasabb is: 187 centiméter vagyok. Mindennap edzem, fittnek kell maradnunk, és a rugalmasság is nagyon-nagyon fontos, hiszen a kánkánhoz magas sarkúban kell ugrálnunk, ez a legtechnikásabb tánc. Egyébként reggel fél 8-tól délután fél 2-ig dolgozunk, és egy este két fellépésünk van, az egyik 9-kor, a másik 11-kor kezdődik."

Így él most Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-igy-el-most-feher-miklos-egykori-menyasszonya-kaibas-adrienn.htmlMegszólalt Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn. Gyásza a mai napig nem enyhül. TV + Sztárok--Terecskei Rita elárulta, miért vonult vissza a médiaszereplésektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-terecskei-rita-elarulta-miert-vonult-vissza-a-mediaszereplesektol.htmlTerecskei Rita csak nagyon ritkán látható a médiában, ami egy tudatos döntés volt a részéről. Elárulta, miért határozott így. TV + SztárokOrigoMegmutatjuk, mennyit változtak a királyi család tagjai 10 év alatt - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-megmutatjuk-mennyit-valtoztak-a-kiralyi-csalad-tagjai-10-ev-alatt.htmlA királyi család tagjai ugyan nem vettek részt a 10 éves kihívásban, mi megmutatjuk, mennyit változtak. TV + SztárokOrigoFebruárban lesz Justin Bieber és Hailey Baldwin lakodalmahttp://www.life.hu/sztarok/20190117-februarban-lesz-justin-bieber-es-hailey-baldwin-lakodalma.htmlNem titok, hogy törvényesen már házasságot kötött Justin Bieber és Hailey Baldwin. A sztárpár azonban most a családdal és a barátokkal rendez egy hatalmas lakodalmat. TV + Sztárok--Jobb ember leszek kampány: januárban a sztárok is minden nap kimondják azt a szót, hogy szeretlekhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-jobb-ember-leszek-kampany-januarban-a-sztarok-is-minden-nap-kimondjak-azt-a-szot-hogy-szeretlek.htmlA Life.hu 2019-ben elindította Jobb ember leszek kampányát. Januári kihívásunkban arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy minden nap mondják el egy-egy szerettüknek, mennyire szeretik őket.TV + SztárokOrigoIdén lenne 20 éves a Romantic zenekar, újra összeállnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-iden-lenne-20-eves-a-romantic-zenekar-ujra-osszeallnak.htmlÚjra összehozta a 20 éve alakult és 15 éve feloszlott Romantic zenekart Gáspár Győző. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi mellett most 2 új tag is csatlakozik hozzájuk Herceg Dávid és Goore személyében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.