Thylane Blondeau is beszállt a kihívásba: így nézett ki 10 éve gyerekmodellként

10 Years modell fotó Palvin Barbara Palvin Barbi Thylane Blondeau gyerekmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben Palvin Barbara magyar modell hasonmásaként emlegetik Thylane Blondeau modellt. Most ő is beszállt abba a kihívásba, amelyben hírességek mutatják meg 10 évvel ezelőtti fotójukat. Így azok is rájöttek, akik elfelejtették: 10 éve őt tartották a világ legszebb kislányának. 

Már gyerekként is a Vogue-ban szerepelt, a világ legszebb kislányának tartották Thylane Blondeau-t. A francia lányt Palvin Barbara magyar modell hasonmásaként emlegetik.

Most ő is beszállt abba a kihívásba, amelyben a hírességek megosztják10 évvel ezelőtti fotóikat. Thylane akkor még kislány volt, ám máris világhírű modell. Így akik elfelejtették volna, hogy a világ legszebb kislánya és ő egy és ugyanaz, most már biztosan eszükbe jutott.

Nemrégiben egyébként nagy dologba kezdett. Ahogy mi is megírtuk: saját ruhamárkát indít.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#10yearchallenge !!! And thanks for 2.9M !!! Ily guys so so much

Thylane (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés,

Ilyen ruhában találkoztak a sztárok II. Erzsébet királynővel - Fotók!http://www.life.hu/trend/20190115-ilyen-ruhaban-talalkoztak-a-sztarok-ii-erzsebet-kiralynovel-fotok.htmlII. Erzsébet brit királynővel igazi megtiszteltetés találkozni. Ez a találkozó természetesen az udvari protokoll betartása szerint zajlik, ami nem minden esetben jelenti azt, hogy mentes az izgalmaktól. Most összegyűjtöttünk néhány emlékezetes eseményt, amikor a brit királynő világsztárokkal találkozott. TrendOrigoShany Hagan 50 évesen nyer szépségversenyeket fiatalabb versenytársak ellenhttp://www.life.hu/trend/20190116-shany-hagan-50-evesen-nyer-szepsegversenyeket-fiatalabb-versenytarsak-ellen.htmlNem zavarja Shany Hagant, hogy versenytársai feleannyi idősek mint ő, hiszen a szépségversenyeken így is maga mögé utasítja őket. Azt mondja, szépségének egyik titka a stresszmentes élet, amit annak köszönhet, hogy 14 éve szingli. Trend--Liptai Claudia smink nélkül mutatta meg magáthttp://www.life.hu/trend/20190116-liptai-claudia-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlLiptai Claudia a családjával egzotikus helyen nyaral. A műsorvezető már szépen lebarnult, és a szeplői is előbújtak. TrendOrigoDavid Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20190114-david-beckham-zold-szemfestessel-pozol-a-love-magazin-cimlapjan.htmlDavid Beckhamről meglehetősen szokatlan fotó látott napvilágot. A Love magazin címlapjára zöld szemfestéssel fotózták az egykori futballsztárt. Trend--Egy orosz művész a rajzain mutatja be, mit hordanának a Disney-hercegnők napjainkbanhttp://www.life.hu/trend/20190114-egy-orosz-muvesz-rajzain-mutatja-be-mit-hordananak-a-disneyhercegnok-napjainkban.htmlSzinte a világ minden táján imádják a Disney-hercegnőket, de valljuk be: kicsit ódivatúak. Egy orosz művész, Anastasia Kosyanova most azt mutatta meg a rajzain, hogyan öltözne például Hófehérke és Pocahontas, ha a mai modern időkben élnének. TrendOrigoRosszul vágták le az indiai lány haját, világrekorder lett belőle – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190114-rosszul-vagtak-le-az-indiai-lany-hajat-vilagrekorder-lett-belole-video.htmlÁllítása szerint semmiben nem akadályozza 170,5 centis haja a 16 éves Nilanshi Patelt. Hatéves korában rosszul vágták le a haját, úgy döntött, soha többé nem megy fodrászhoz. Most ő a leghosszabb hajú tinédzser a világon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.