Harry herceg és Meghan hercegné a tervezettnél hamarabb költözik

Forrás: AFP/Dean Purcell -
Sussex hercegnéje Meghan Markle Meghan hercegné Sussex hercege Frogmore Cottage költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudni lehetett, hogy Harry herceg és felesége nem maradnak örökre a Kensington-palota közelében, ám új otthonuk, a Frogmore Cottage még felújítás alatt áll. Mégis hamarabb költöznek a tervezettnél, és az is kiderült, hogy ennek mi az oka.

Nem titok, hogy igazi luxusotthonba költözik Harry herceg és Meghan hercegné. Nem Vilmos és Katalin mellé költöznek a Kensington-palotába, hanem Nottingham Cottage-ot a Frogmore Cottage nevű birtokra cserélik.

Eddig a hétvégéket egy bájos vidéki házban töltötték, Cotswoldsban, ám ennek bérletét most feladják. Egyes források azt állítják, hogy ennek oka a biztonság. A Cotswoldsban található kis parasztház ugyanis nem az állandó lakhelyük, így nem is olyan mértékben biztosított, mint a királyi család többi ingatlana.

Harry herceg és Meghan hercegné minden lépését biztonsági személyzet figyeli Forrás: AFP/Dean Purcell

Úgy tűnik, hogy a falubeliek sem örülnek a hétvégi lakóknak és híres vendégeiknek, hiszen a birtok biztonságának biztosítása felemésztheti a helyi rendőrség erőit is. Így a pár jobbnak látta, hogy minél hamarabb elfoglalja új családi fészkét - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.