Ez a 10 perces hasizomtorna csodákat tesz a testeddel

ABS hasizom kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megfogadtad, hogy idén nyáron kockahasat villantasz? Ha szeretnél bomba formába kerülni, próbáld ki ezt a 10 perces edzést, és csináld mindennap.

Ezúttal olyan videót mutatunk, amely mindössze 10 perces edzéssorral garantál gyors változást. Ha neked is nagy álom az izmos has, akkor vesd is bele magad.

A 10 perc összesen négy gyakorlatsorból áll. Minden gyakorlatot 45 másodpercig kell végezni, a lehető legnagyobb ismétlésszámmal, és természetesen helyes kivitelezéssel. 45 másodperc után jöhet 15 másodperc pihenő, majd a következő gyakorlat. A négy gyakorlat elvégzése után egy perc pihenő következik, majd egy újabb teljes kör.

  • 1. gyakorlat

Feküdj hanyatt kinyújtott karokkal és lábakkal. Egy mozdulattal emeld fel a törzsedet és a lábaidat, próbáld megérinteni a lábujjaidat, majd engedd le magad.

  • 2. gyakorlat

Feküdj hanyatt felfelé nyújtott, enyhén hajlított lábakkal. A tenyeredet tedd a tarkódra, enyhén emeld meg a törzsedet, és tartsd végig ezt a pozíciót. Emeld fel a csípődet, majd tedd vissza a talajra, és közben nyújtsd el a lábaidat.

  • 3. gyakorlat

Feküdj hanyatt, a kezeidet tedd ki oldalra. Emeld fel a lábadat, és írj le vele köröket a levegőben.

  • 4. gyakorlat

Támaszkodj az alkarodra, úgy, hogy a vállad vonalában legyen. A lábaiddal kisebb terpeszt zárj be. Törzsedet tartsd, ne emelkedjen fel a feneked. Először az egyik, majd a másik karoddal emeld ki magad, majd térj vissza a plank pozícióhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.