Pamela Anderson hatalmas dekoltázsa mellett kevés izgalmas pillanat jutott a vörös szőnyegre ezen a héten, leginkább csak Emily Blunt rossz választása és Nicole Kidman mosolya borzolták a kedélyeket. 

  • Az elmúlt hónapokban Emily Blunt az egyik legnagyobb kedvencünk volt a vörös szőnyegen, ezúttal azonban nagyon mellényúlt. Az AACTA-gálán vislet sárga ruha színben akár jó is lehetett volna, de a szabás és a hímzések sem ütötték meg a színésznőtől megszokott mércét.
Emily BluntForrás: Getty Images
  • Patricia Clarkson manapság kifejezetten kacérkodik a fiatalos megjelenéssel. A SAG-díjátadón combvillantós ruhában, az AACTA-gálán pedig egy, felül csipkés kombinéra emlékeztető ruhában jelent meg. Az 59 éves művésznő sokkal ízlésesebb és stílusosabb módot is tudna találni arra, hogy fiatalos és üde legyen a megjelenése.
Patricia ClarksonForrás: Getty Images
  • Kicsit már unalmasak ezek a bugyivillantós megoldások, de az biztos, hogy a fekete-fehér kifejezetten jól áll az énekesnőnek, Dua Lipának, az ékszereit pedig kifejezetten szerettük.
Dua LipaForrás: Getty Images
  • Ha Nicole Kidman arcáról közeli képek készülnek, az soha nem jelent jót. Habár ennél ijesztőbb arcát is láttuk már a színésznőnek, a héten készült fotón sem volt éppen természetes a mosolya. Kár, mert ami a stílusérzékét illeti, a színésznő általában üde foltja a vörös szőnyegnek.
Nicole KidmanForrás: Getty Images, Northfoto