Elmaradt a romantika: ez fogadta Peller Mariannékat a szállásukon

Forrás: Story4 TV -
Peller Mariann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor csak teheti, szívesen vonul el a világ elől – férjével közösen – Peller Mariann. Azonban a színésznő nem minden utazásukról őriz jó emlékeket.

Peller Mariann szinte mindig tele van energiával, azonban ahogy mindenkinek, úgy neki is szüksége van a feltöltődésre. Így amikor csak teheti, szívesen mozdul ki férjével kettesben, legyen szó akár belföldi, akár külföldi kiruccanásról. "A Mátrát nagyon szeretjük. Oda rendszeresen visszatérünk a férjemmel. Talán ahogy minden magyar embernek, úgy nekünk is szívünk csücske a Balaton. Bármikor szívesen utazunk oda is – mondta a színésznő, aki szereti, ha a szállás tiszta és rendezett. – A tisztaság nagyon fontos számomra, de viszek magammal fertőtlenítőkendőt is, biztos, ami biztos. De persze az összhatás is fontos, a színek, a hely hangulata, ha ezek rendben vannak, én jól érzem magam szinte bárhol" – mesélte Peller Mariann, akinek nem minden utazása indult zökkenőmentesen.

Forrás: Story4 TV

"Amikor össze tudunk hozni 2-3 napot a férjemmel az utazásra, akkor olyan szállást keresünk, amelyben van egy nagy kád vagy jakuzzi, ahol lehet kicsit romantikázni. Amikor csak ez az egy dolog nem működik, rúzsfoltos, le van robbanva, vagy sárga víz folyik bele, akkor azt a szállást az ember nem szívesen foglalja el. Én megalkuvó lennék, de a férjem nem. Amikor ilyet tapasztaltunk, ő azonnal kijárta az utat, és jelezte, hogy köszönjük, ezt most nem szeretnénk" – mesélte Peller Mariann a Kalandozóban, amelyet ma 11:45-től láthatnak a nézők az RTL Klubon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.