A kamerák előtt eszik a 25 éves, 209 kilós nő, ezzel keres pénzt

Forrás: Shutterstock -
fétis kamera hízás túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évesen már 209 kilogrammot nyom Amanda Fey. Azt mondja, mindig is vaskos volt, ám így érzi magát a legjobban. Arra is rájött, hogyan kereshet pénzt egyik kedvenc tevékenységével, az evéssel. 

„A zsír tesz engem boldoggá fizikálisan és szexuálisan is” – mondta Amanda Fey, aki 25 évesen már 209 kilót nyom.

A Mirror cikke szerint napit 10 ezer kalóriát eszik, és ez a munkája is. Rájött ugyanis, hogy az evésfétis rendkívül jövedelmező üzletág. Instagram-oldalán élő videókban eszik, vagy épp issza a kalóriadús üdítőitalokat, amelyeket olykor tölcsérrel tölt magába.

Hasával is játszik a túlsúlyos nő (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kaliforniai nő azt mondja, hogy sok gyűlölködő megjegyzést kap, de már nem érdekli, hiszen senki nem ír neki olyat, amit már ne hallott volna. Párját nem mutatja meg a nyilvánosságnak, de annyit elárult, hogy imádja az idomait.

Fey azt mondja, hogy kövéren sokkal jobban érzi magát, a kamerák előtti játék pedig nem merül ki az evésben és ivásban, gyakran játszik a hasával is. Rajongói pedig imádják.

Ha kíváncsi vagy Amanda képeire, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.