A legdurvább dekoltázsok a Story Gálák történetéből

dekoltázs Story Gála vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait és a legméretesebb dekoltázsokat is. Az utóbbiak következnek most!
  • Sarka Kata – 2013

A hollywoodi hírességek közül sem mindenki mer bevállalni egy ilyen mélyen dekoltált ruhát, amelyben Sarka Kata óriási feltűnést keltett 2013-ban. Némi izgalmat okozott az is, hogy vajon helyén marad-e a ruha, de hiába álltak lesben a fotósok, Sarka Kata nem bízta a véletlenre, így nem volt villantás.

Sarka Kata 2013-ban Forrás: Schmith Barbara/Life.hu
  • Várkonyi Andrea – 2017

Várkonyi Andreától nem vártunk ilyen merész darabot, mint amilyet a 2017-es gálára választott. Egyébként gyönyörű volt ez a flitteres ruha, ez esetben is izgultunk egy kicsit, hogy el ne csússzanak a dolgok.

Várkonyi Andrea 2017-ben Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Nádai Anikó – 2017

2017-ben a Robart Maar Divatháztól választotta Anikó ezt a fekete és arany ruhát, amelyben láthatóan nagyon jól érezte magát. A dekoltázs ugyan elég mély volt, de annyira jól állt Anikón ez a ruha, hogy a tekintetünk nem csak a domborulatokra fókuszált.

Nádai Anikó mellbedobással győzött a gyönyörű estélyijében, 2017 Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Kovács Dóri – 2018

Az egykori ÉNB-s Kovács Dóri Zigi Brand ruhában hollywoodi színésznőket megszégyenítő módon villantott dekoltázst a tavalyi gálán. Maga a ruha egyébként káprázatos volt, bár kétségtelenül nem sok teret hagyott a képzeletnek.

Kovács Dóri 2018-ban Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Hevesi Kriszta – 2018

Habár a villantástól nem kellett félni, hiszen az áttetsző tüll összefogta Hevesi Kriszta ruháját, a dekoltázs így is alaposan szemügyre vehető volt. Hozzá hasonlóan Sáfrány Emese is Becker Beatrice Couture ruhában érkezett a gálára, az ő dekoltázsa ehhez képest azonban alig észrevehető volt.

Hevesi Kriszta és Sáfrány Emese (Aleska) 2018-ban Forrás: Polyak Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.