A magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük a legméretesebb dekoltázsokat, az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, és Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait is. Az utóbbiak következnek most!

Medveczky Ilona kétségtelenül a Story Gálák legfeltűnőbb jelensége. Évről évre izgalomban tartja az érdeklődőket, hogy vajon mivel rukkol elő. Most megmutatjuk, milyen ruhákat viselt az elmúlt hét évben. Egy biztos, volt közöttük megosztó és sokkoló darab is. 

  • 2012 – az emlékezetes sellőruha

A művésznő egy igencsak szűk, sellőszabású ruhában gálázott 2012-ben. A ruha leginkább arról maradt emlékezetes, hogy Medveczky Ilona hatalmasat esett benne.

  • 2013 – a kalocsai mintás

2013-ban is maradt a sellőszabásnál, de egészen más stílusban: egy kalocsai mintás estélyit viselt.

Medveczky Ilona 2013-banForrás: Schmith Barbara/Life.hu
  • 2014 – a lila szőrök

Egy évvel később kicsit visszafogottabb volt az egykori táncművész viselete, de a lilás, rózsaszínes szőrmebojtokkal így is kitűnt a tömegből.

2014.Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
  • 2015 – a miniruha bundával

2015-ben aztán visszatért a merészebb darabokhoz. A meglehetősen rövidke ruháját neccharisnyával és piros szőrmével dobta fel.

2015.Fotó: Zsigmond László/Life.hu
  • 2016 – a fodros estélyi

A következő eseményen is nagy feltűnést keltett a fekete-fehér fodros estélyivel, amelyet Pomozi Péter tervezett.

2016.Forrás: Istvan Bielik
  • 2017 – a botrányos csereruha

Kisebb botrány alakult ki Medveczky Ilona 2017-es ruhája körül. Első körben csak az sokkolta a nagyérdeműt, hogy milyen lenge ruhát választott a gálára az egykori táncosnő, később azonban kiderült, hogy szinte az utolsó pillanatban cserélte le egykori fellépőruhájára azt az estélyit, amelyet Pomozi Péter tervezett neki az alkalomra.

2017.Forrás: Polyák Attila/Origo
  • 2018 – a visszafogottság mintaképe

Az eset után, 2018-ban Medveczky Ilona minden eddiginél visszafogottabb volt. Rendkívül elegáns, abszolút a korához illő darabot viselt, amiben igazán dívás volt, a szó legjobb értelmében.

2018Forrás: Polyák Attila/Origo

Az idei év nagy kérdése, hogy folytatja ezt a stílust, vagy újfent egy megosztó darabot láthatunk majd tőle. Szerinted?