Több mint 20 éve hajmosás nélkül él Frankie Cluney – fotó

Forrás: Instagram/Frankie Cluney -
higiénia haj hajmosás tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett a hajmosásból, ezért több mint 20 év nem is tisztítja a fürtjeit: egyáltalán nem látszik, hogy soha nem mossa. 

Több mint 20 éve nem mossa a haját Frankie Cluney, aki 13 évesen döntött úgy, hogy felhagy ezzel a szokással, méghozzá egyszerűen azért, mert nem szerette a procedúrát. A haját sem vágatta már nagyon régóta, így érthető, ha ilyen hosszú fürtökkel azóta sem kapott kedvet a hajmosáshoz.

Több mint 20 éve hajmosás nélkül él Frankie Cluney Forrás: Instagram/Frankie Cluney

„Az első pár hónapban a hajam nagyon zsíros volt és a fejem is viszketett” – mondta Frankie, akit a kellemetlenségek nem tántorítottak el a tervétől. Mára a zsírosságnak nyoma sincs, pedig azóta is csak fésűvel tartja karban a fürtjeit, és egyáltalán nem látszik a haján, hogy nem mossa.

Így látnák szívesen a saját arcukat a tinédzserekhttp://www.life.hu/trend/20190207-igy-latnak-szivesen-sajat-arcukat-a-tinedzserek.htmlA közösségi média térhódításával megjelentek az egyszerűbbnél egyszerűbb fotószerkesztő alkalmazások, amelyekkel olyanná tehetjük az arcunkat és a testünket, amilyenné csak akarjuk. A híres fotós, Rankin most tinédzsereket fotózott, akik kezébe ilyen fotószerkesztő applikációkat adott, és megkérte őket, hogy tegyék az arcukat olyanná, ahogyan már kitennék a közösségi oldalukra a képet. Az eredmény megdöbbentő lett. TrendOrigoRuhamustra a New York-i amfAR-gáláról: Kim Kardashian és Mihalik Enikő is tiszteletét tettehttp://www.life.hu/trend/20190207-amfar-gala-new-york-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlAz AIDS-kutatásért alapítvány egy évben több alkalommal is megrendezi az amfAR-gálát. A két leghíresebb esemény a New York-i, illetve a Cannes-i filmfesztivál alatt tartott vörös szőnyeges ünnepség. Minden év februárjában az előbbivel indul az alapítvány rendezvénysorozata, a New Yorki-i esemény legemlékezetesebb sztárjait és azok ruháit mutatjuk most meg. TrendOrigoIdén a tehénmintázat a trend: Meghan Markle már hordjahttp://www.life.hu/trend/20190206-iden-a-tehenmintazat-a-trend-meghan-markle-mar-hordja.htmlIdén nagyon trendinek számítanak a tehénmintás darabok. Legutóbb már Meghan Markle is egy ilyen cipőt viselt. Trend--Radics Gigit átlátszó, csipkés felsőben fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20190206-radics-gigit-atlatszo-csipkes-felsoben-fotoztak.htmlRadics Gigi forró fotót posztolt az Instagram-oldalára: átlátszó, csipkés felsőben pózol. Trend--Így néz ki Alena Kravchenko haja: 28 éve nem vágatta le – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190204-igy-nez-ki-alena-kravchenko-haja-28-eve-nem-vagatta-le.html28 éve már, hogy nem látott ollót Alena Kravchenko haja: a nő hosszú fürtjei által lett ismert. TrendOrigoPalvin Barbi új hajszínt villantott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190130-palvin-barbi-uj-hajszint-villantott.htmlPalvin Barbi új hajszínnel mutatkozott be a közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.