Nemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó!

  • Ördög Nóra – Zhoja

Az alapvetően letisztult, elöl és hátul is ízlésesen dekoltált, masnival díszített Zhoja ruha fantasztikusan állt Ördög Nórinak. 

Ördög NóraForrás: Polyak Attila
Ördög NóraForrás: Polyak Attila
  • Rubint Réka – Daalarna

Rubint Rékát nem először látjuk Daalarna ruhában. Ez a lágy esésű, virágokkal díszített darab is nagyon jó választás volt Rékától, habár a legmélyebb dekoltázsok gyűjteményében is helyet kapott vele. 

Rubint Réka és Schobert NorbiForrás: Polyak Attila
  • Győrfi Adrienn – Artz Modell

Győrfi Pál felesége sokadszor tesz tanúbizonyságot kifinomult stílusérzékéről. Ez a rendkívül letisztult Artz Modell ruha is szuper választás volt.

Győrfi Pál és AdriennForrás: Polyak Attila
  • Dobó Ági – Sentiments Couture

Egyszerűen káprázatos volt Dobó Ági ebben a Sentiments Couture ruhában. Joó Beatrix munkássága egyre inkább lenyűgöz bennünket.

  • Marton Adrienn – Merő Péter

Dobó Ági mellett kétségkívül Marton Adrienn volt az este sztárja. Edvin Marton feleségének Merő Péter tervezte ezt a minden szempontból lélegzetelállító estélyit. A tervező sokadszorra bizonyítja, hogy mennyire érti a dolgát, nem csodálkoznánk, ha hamarosan minden magyar nő legtitkosabb vágya egy Merő Péter-kreáció lenne. 

Edvin Marton és Marton AdriennForrás: Polyak Attila

Az egyik kedvenc képünk a Story Gáláról: 

Marton Adrienn és Dobó ÁgiForrás: Polyak Attila