Bújtasd a lábaidat kecskeszőrből készült orosz kasmírba, majd indulj jógázni

Forrás: Ebay -
kecske fashion week orosz kecskeszőr Kasmír jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kecskeszőrből készült orosz kasmírként reklámozzák azt a jóganadrágot, amelyben a nők úgy néznek ki, mintha soha nem szőrtelenítették volna a lábukat, sőt!

A jóganadrágot általában imádják a férfiak, hiszen a nők minden szexi idoma jól kivehető a feszes anyag alatt.

A szőrös jóganadrág az új trend Forrás: Ebay

Ám most piacra dobtak egy jóganadrágot, amelyről nem a szexi szó az első, ami eszünkbe jut. Kecskeszőrből készült orosz kasmírként reklámozzák, és 55 dollárt, azaz több mint 15 ezer forintot kérnek érte – adta hírül a Designyoutrust.com.

Rossz lehet hidegben jógázni Forrás: Ebay

Bizonyára meleg darabról van szó, de leginkább úgy néz ki, mintha a viselője egy kiadós szőrzetet növesztett volna.

Story Gála 2019: Cseke Katinka férfias ruhában jelent meghttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-cseke-katinka-ferfias-ruhaban-jelent-meg.htmlCseke Katinka nem estélyiben ment a Story Gálára: férfiasan öltözött. TrendOrigoGrammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--Story Gála 2019: Andor Éva piros helyett kékben érkezetthttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-andor-eva-piros-helyett-kekben-erkezett.htmlA piros az egyik kedvenc színe Andor Évának, ám a 20. Story Gálára mégis kékben érkezett. A Life.hu-nak elmesélte ruhaválasztása történetét, és azt is, hogy egy bálban fel lehet-e őt kérni táncolni. Trend--Koroknyai Virág az édesanyja által varrt ruhában jelent meg a Story Gálán – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190211-koroknyai-virag-edesanyja-altal-varrt-ruhaban-jelent-meg-a-story-galan.htmlKoroknyai Virág az édesanyjával közösen készített ruhában jelent meg az idei Story Gálán. TrendOrigoBAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Story Gála 2019: a Life.hu olvasói szerint Marton Adrienn volt a legszebbhttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-a-lifehu-olvasoi-szerint-marton-adrienn-volt-a-legszebb.htmlCsodás ruhákban vonultak be a hazai hírességek a 20. Story Gálára, amelyet február 9-én tartottak a Szépművészeti Múzeumban. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy ki volt a bál szépe, íme a három dobogós. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.