Az éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket!

Ami abszolút kötelező darab, az a kislámpa. Emellett még lehet beszélgetni elalvás előtt, olvasni, egy éjszakai felriadás alkalmával is igen jó szolgálatot tehet. Érdemes stílusos, nem túl erőteljes fényt szórót választanod, hiszen nem az a szerepe, hogy az egész szobát bevilágítsa.

Forrás: Life.hu
Spórolj magadnak helyet a kis hálószobádban
Egy lakásban vagy házban gyakran a hálószoba kerül a legkisebb helyiségbe. Úgy gondolhatod, hogy itt töltöd a napod legkevesebb aktív részét, amely részben igaz is. Nem szabad azonban megfeledkezned arról, hogy egy szűk térben nem lesz pihentető az alvás, se kellemes az ébredés, a készülődésről már nem is beszélve. Olvasd tovább!

Az ébresztőóra sem maradhat el. Igen, az emberek többsége ma már a mobiltelefonját használja erre a célra, de hidd el, sokkal otthonosabb érzetet kelt, amikor egy hagyományos óra tölti be ezt a szerepet, nem beszélve arról, hogy így kevesebbet fogod még lefekvés után nyomkodni az okostelefonodat.

A zsebkendő is elengedhetetlen, de százas csomagból kibányászott pár darab helyett válassz inkább egy dizájnelemként is funkcionáló dobozos papírzsebkendő-tartót.

Egyéni igényeket lát el a szemfedő vagy alvómaszk és a füldugó is. Ha nem tudsz igazi sötétséget varázsolni a hálószobádban, vagy zavarnak a beszűrődő zajok, akkor ezekre mindenképp szükséged lesz. Ezeket nem kell feltétlen a kis szekrény tetején tartanod, ha neked úgy jobb, rejtsd el őket a fiókban.

1. Ébresztőóra – rusztikhome.hu 5990 Ft, 2. Sütisdoboz kézkrém – furdogolyok.hu 1690 Ft, 3. Unikronis alvómaszk – szeretnekegyunikornist.hu 1290 Ft, 4. Füldugó alváshoz – victofon.hu 3990 Ft, 5. Asztali lámpa – ikea.hu 3990 Ft, 6. Kartika Flamingo papír zsebkendő – hellopinky.hu 507 Ft, 7. Illatgyertya szójából – ecco-verde.hu 5900 FtForrás: Life.hu

Egy illatgyertya – amelyet akár saját magad is elkészíthetsz – bármikor jól jöhet, és nem csupán a romantikus estéken. Egyre figyelj: sose aludj el úgy, hogy ég melletted!

Az éjjeliszekrény ezeken kívül még rengeteg minden tárolására lehet alkalmas: könyv, újság, kézkrém, távirányító, váza pár szál virággal stb. Ami fontos, hogy a magadénak érezd, és ne köss kompromisszumot.