Gesztesi Károly és fia, Márkó január elején kezdtek el egy igen kemény diétát, amit Dániel-bötjnek neveznek.

Bibliai diétázásba kezdett a két Gesztesi, akik 60 nap alatt nem esznek mást, mint zöldségeket és tejtermékeket, valamint néha kevés halat. Ez a diéta Dániel prófétáról kapta a nevét, aki a babiloni fogságban három társával együtt nem volt hajlandó lakmározni a király asztaláról, csak vizet és zöldséget fogyasztottak.

Úgy tűnik, Gesztesiéknek is beválik ez a szénhidrát- és húsmentes étrend, ugyanis a színész már 9 kilótól szabadult meg ebben a pár hétben. A kemény diéta mellett természetesen a testedzésről sem feledkeznek meg.

"Óriási szerencsém van, hogy a szomszédom sajttermelő, ráadásul azokat az állatokat is ő tenyészti, amiknek a tejéből készülnek a sajtkülönlegességek. Elég reggelente átugranom hozzá! Sok egyéb mellett lemondtam arról is, hogy a színházi büfében csipegessek, pedig mindennap kettőkor jön értem a társulati busz, és csak éjjel kerülök ágyba a vidéki fellépés után. Ilyenkor dobozolok magamnak gyümölcsöket, friss zöldséget" – mesélte a Riposztnak az életmódváltásba kezdett Gesztesi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez az ûj autôm gumija?Vagy.......

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,