Szakértők szerint erre kell nagyon odafigyelned, ha online vásárolsz farmert

Forrás: Shutterstock -
vásárlás online vásárlás szakértő farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértők elárulták, hogyan vásároljunk online farmert úgy, hogy a termék valóban passzoljon ránk.

Bizonyára már te is jártál úgy, hogy az internetről rendeltél magadnak farmert, ami végül sajnos nem lett jó rád. Hogy többé ne forduljon elő ilyesmi, szakértők most összeszedték, mire kell figyelnünk online vásárlás esetén.

Ha van kedvenc farmered, akkor a legjobb megoldás, ha annak méreteit veszed alapul és ez alapján rendelsz – írja a The Sun. A nadrágokat többnyire a sziluett és a derék magassága alapján határozzák meg, így ezekre a méretekre különösen oda kell figyelni.

A legnagyobb márkák oldalán találsz úgynevezett méretkalkulátort vagy mérettáblázatot, ezt semmiképp ne hagyd figyelmen kívül, hiszen ez alapján könnyedén megállapíthatod, melyik méret passzol rád a leginkább.

Így biztosan nem hibázol online vásárláskor Forrás: Shutterstock

A portál azt írja, a farmercégek királyának, a Levi'snek van egy úgynevezett online stylistja, akivel vásárlás előtt lehet chatelni, és ő ellátja a vásárlókat hasznos tanácsokkal.

Ami pedig még nagyon fontos, feltétlenül nézd meg a farmer anyagát. Online vásárlás esetén mindenképp kissé nyúlékony, streccses terméket válassz. A 100 százalék pamut anyag például egyáltalán nem nyúlik, viszont jó választás lehet, ha poliészter és elasztán is van benne.

Hollywood Beauty Awards 2019: Kim Kardashian keblei uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190218-hollywood-beauty-awards-2019-kim-kardashian-melleket-villantott.htmlAz 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. Trend--Heti trendjelentés: Miley Cyrus soha nem volt még ennyire gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20190215-heti-trendjelentes-szerepel-benne-miley-cyrus-priyanka-chopra-diane-kruger.htmlAmi a vörös szőnyeges eseményeket illeti, erősen indult a hét, hiszen a Grammy- és a BAFTA-díjakat is most adták át. Szerencsére a hét második felében is voltak meglepetések, ráadásul igencsak pozitívak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhaválasztásokat! Trend--Anyaszült meztelenül pózol a világ egyik legkeresettebb modellje, Cara Delevingnehttp://www.life.hu/trend/20190216-anyaszult-meztelenul-pozol-a-vilag-egyik-legkeresettebb-modellje-cara-delevigne.htmlCara Delevingne szupermodellt a francia divatmárka, a Balmain választotta arcának. Az első hirdetésben máris meztelenül pózol a szépség. TrendOrigoStory Gála 2019: Kajdi Csaba elárulta, mi kell ahhoz, hogy valakiből szupermodell legyenhttp://www.life.hu/trend/20190212-story-gala-2019-kajdi-csaba-elarulta-mi-kell-ahhoz-hogy-valakibol-szupermodell-legyen.htmlKajdi Csaba a legsikeresebb modellügynökök egyike, többek közt Mihalik Enikőt is ő fedezte fel. Csaba a Story Gálán a Life.hu-nak elmondta, mi kell ahhoz, hogy valakiből szupermodell legyen, miért olyan sikeres Palvin Barbi, valamint hogy van-e még a tarsolyában szupersztárnak való magyar topmodell. TrendOrigoKoroknyai Virág az édesanyja által varrt ruhában jelent meg a Story Gálán – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190211-koroknyai-virag-edesanyja-altal-varrt-ruhaban-jelent-meg-a-story-galan.htmlKoroknyai Virág az édesanyjával közösen készített ruhában jelent meg az idei Story Gálán. TrendOrigoStory Gála 2019: a Life.hu olvasói szerint Marton Adrienn volt a legszebbhttp://www.life.hu/trend/20190211-story-gala-2019-a-lifehu-olvasoi-szerint-marton-adrienn-volt-a-legszebb.htmlCsodás ruhákban vonultak be a hazai hírességek a 20. Story Gálára, amelyet február 9-én tartottak a Szépművészeti Múzeumban. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy ki volt a bál szépe, íme a három dobogós. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.