Szakértők elárulták, hogyan vásároljunk online farmert úgy, hogy a termék valóban passzoljon ránk.

Bizonyára már te is jártál úgy, hogy az internetről rendeltél magadnak farmert, ami végül sajnos nem lett jó rád. Hogy többé ne forduljon elő ilyesmi, szakértők most összeszedték, mire kell figyelnünk online vásárlás esetén.

Ha van kedvenc farmered, akkor a legjobb megoldás, ha annak méreteit veszed alapul és ez alapján rendelsz – írja a The Sun. A nadrágokat többnyire a sziluett és a derék magassága alapján határozzák meg, így ezekre a méretekre különösen oda kell figyelni.

A legnagyobb márkák oldalán találsz úgynevezett méretkalkulátort vagy mérettáblázatot, ezt semmiképp ne hagyd figyelmen kívül, hiszen ez alapján könnyedén megállapíthatod, melyik méret passzol rád a leginkább.

Így biztosan nem hibázol online vásárláskorForrás: Shutterstock

A portál azt írja, a farmercégek királyának, a Levi'snek van egy úgynevezett online stylistja, akivel vásárlás előtt lehet chatelni, és ő ellátja a vásárlókat hasznos tanácsokkal.

Ami pedig még nagyon fontos, feltétlenül nézd meg a farmer anyagát. Online vásárlás esetén mindenképp kissé nyúlékony, streccses terméket válassz. A 100 százalék pamut anyag például egyáltalán nem nyúlik, viszont jó választás lehet, ha poliészter és elasztán is van benne.