Tücsi megmutatta születendő kisbabáját: vőlegénye szerint pufi a pici

Tücsi ultrahang fotó baba baba fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Tücsi és a jégkorongozó, Sofron István első kislánya, akinek a Nara Szofi nevet adták a szülei. A büszke anyuka közösségi oldalán egy ultrahangos fotót is mutatott a babáról.

Ultrahangos fotón mutatta meg születendő kislányát Tücsi, aki pályáját szépségkirálynő-jelöltként kezdte, majd műsorvezetőként és influenszerként folytatta. Videoblogjában nyomon követhetjük a babavárással kapcsolatos élményeiket, szívesen mesélnek a nehezebb időszakokról is. A kislányuk érkezéséről is nyíltan beszélnek. Legutóbb még a baba ultrahangos fotóját is megmutatták a követőiknek. Vajon kire hasonlít a pici?

Tücsi megmutatta kislányát Forrás: instagram

30 évesen csináltatott egy DNS-tesztet, ami rávilágított a csalfa nagymama titkárahttp://www.life.hu/csalad/20190218-csinaltatott-egy-dns-tesztet-ami-ravilagitott-a-csalfa-nagymama-titkara.htmlA DNS-tesztet sokan „csak” az apasági ügyeknél ismert bizonyító eszközként ismerik, pedig ennél sokkal több mindenre lehet használni. Ilyen például az etnikai hovatartozásunk meghatározása, hiszen a DNS-ből kimutatható, hogy milyen rasszokhoz és milyen arányban tartozunk, ami természetesen a felmenőinktől függ. CsaládOrigoHíres igazságügyi szakértő veszi át Madeleine McCann ügyéthttp://www.life.hu/csalad/20190219-hires-igazsagugyi-szakerto-veszi-at-madelein-mccann-ugyet.htmlMadeleine McCann szülei ismét reménykedhetnek, ugyanis egy híres igazságügyi szakértő veszi át az eltűnt kislányuk ügyét. Család--Négyéves autista kisfiát szoptatja egy walesi nőhttp://www.life.hu/csalad/20190218-4-eves-autista-kisfiat-szoptatja-egy-walesi-no.htmlNégyéves autista kisfiát a mai napig szoptatja egy walesi nő. CsaládOrigoDancsi Annamari boldognak érzi magát 2 éves kisfiával és kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20190218-dancsi-annamari-boldognak-erzi-magat-2-eves-kisfiaval-es-kedvesevel.htmlA Story Gálán mutatta meg a nyilvánosságnak szerelmét Dancs Annamari. Az színésznő-énekesnő kisfia 2 éves lett, mint mondta, 1 hétig ünnepelnek majd, kedvesével pedig igazán boldogok. CsaládOrigoÍgy teltek Rubint Réka édesapjának utolsó órái: szívszorító sorokhttp://www.life.hu/csalad/20190217-igy-teltek-rubint-reka-edesapjanak-utolso-orai.htmlAhogyan megírtuk, pénteken, hosszú betegeskedés után elhunyt Rubint Réka imádott édesapja. Réka egy Facebook-posztban elmondta, hogyan búcsúztak egymástól, és hogy a férfi mit kért Norbitól. CsaládOrigoItt az első fotó Ambrus Attila kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20190216-itt-az-elso-foto-ambrus-attila-kislanyarol.htmlKedden született meg Ambrus Anna, a Viszkis kislánya. A baba egy héttel a kiírt időpont után érkezett ugyan, de az anyukájával együtt jól vannak. Most pedig itt van az első fotó is, amelyet Ambrus Attila a közösségi oldalán osztott meg követőivel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.