Gisele Bündchen Emily Blunt Adriana Lima trendjelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét a Hollywood Beauty Awards-gálával indult, majd ezt követte a Brit Awards zenei díjátadó. A nagyobb rendezvények mellett is sok vörös szőnyeges esemény volt az elmúlt napokban, amelyek szintén tartogattak meglepő vagy éppen sokkoló outfiteket. Mutatjuk őket!
  • Emily Blunt a Writers Guild Awards-gálára tőle szokatlan szerelésben érkezett. Ez a kiegészítőként viselt, óriási csokornyakkendő sokkal inkább nevetséges, mintsem elegáns hatást keltett.
Emily Blunt Forrás: Getty Images
  • A villantásairól is híres Bella Hadid ezúttal méretes dekoltázzsal keltett feltűnést a Bulgari születésnapi partiján Rómában.
Bella Hadid Forrás: Getty Images
  • A híres jelmeztervező, Lou Eyrich megmutatta, hogy idősebb korban is lehet valaki elegáns, közben pedig rendkívül stílusos is. Imádtuk a szerelését!
Lou Eyrich Forrás: Getty Images
  • Másik nagy kedvencünk a héten Gisele Bündchen volt. A modellkedéstől már visszavonult szépség a letisztult elegancia mintaképe volt, angyali külseje levett minket a lábunkról.
Gisele Bündchen Forrás: Getty Images
  • Nem minden modellnek jött be a vörös szőnyeg ezen a héten. Fel sem ismerjük az egyébként gyönyörű Adriana Limát ezen a képen. A versenytáncosruhának tűnő öltözéke csak az egyik dolog, de ez a borzalmas smink egyszerűen az egész arcát eltorzította.
Adriana Lima Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.