A hét a Hollywood Beauty Awards-gálával indult, majd ezt követte a Brit Awards zenei díjátadó. A nagyobb rendezvények mellett is sok vörös szőnyeges esemény volt az elmúlt napokban, amelyek szintén tartogattak meglepő vagy éppen sokkoló outfiteket. Mutatjuk őket!

  • Emily Blunt a Writers Guild Awards-gálára tőle szokatlan szerelésben érkezett. Ez a kiegészítőként viselt, óriási csokornyakkendő sokkal inkább nevetséges, mintsem elegáns hatást keltett.
Emily BluntForrás: Getty Images
  • A villantásairól is híres Bella Hadid ezúttal méretes dekoltázzsal keltett feltűnést a Bulgari születésnapi partiján Rómában.
Bella HadidForrás: Getty Images
  • A híres jelmeztervező, Lou Eyrich megmutatta, hogy idősebb korban is lehet valaki elegáns, közben pedig rendkívül stílusos is. Imádtuk a szerelését!
Lou EyrichForrás: Getty Images
  • Másik nagy kedvencünk a héten Gisele Bündchen volt. A modellkedéstől már visszavonult szépség a letisztult elegancia mintaképe volt, angyali külseje levett minket a lábunkról.
Gisele BündchenForrás: Getty Images
  • Nem minden modellnek jött be a vörös szőnyeg ezen a héten. Fel sem ismerjük az egyébként gyönyörű Adriana Limát ezen a képen. A versenytáncosruhának tűnő öltözéke csak az egyik dolog, de ez a borzalmas smink egyszerűen az egész arcát eltorzította. 
Adriana LimaForrás: Getty Images