internetes vásárlás ruha internet rendelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mindennapjaink részévé vált az internetes vásárlás, ám a ruhák esetében még a mérettáblázat sem adhat mindig egyértelmű információt. Előfordul ugyanis, hogy megrendelünk egy tökéletesnek vélt darabot, ám amikor felpróbáljuk, még az intim testtájainkat sem takarja el. 

Még csak nem is miniruhát rendelt az internetről Natalie Jade Magill, ám a megérkezett darab még a bugyiját sem akarta el.

A 28 éves nő az egyik barátja 30. születésnapjára rendelte magának a ruhát, ebben szeretett volna bulizni egy hatalmasat. Ám amikor kivette a ruhát a csomagból, majd felpróbálta, nem tudott mást csak nevetni. A ruha ugyanis a köldökénél véget ért, így még a bugyiját is teljesen látni lehetett. Maximum nadrággal tudta volna felvenni, de az már természetesen nem lett volna ugyanaz.

Ha kíváncsi vagy a vicces fotókra, a Metro oldalán nézheted meg.

Korábban is írtunk már vicces ruhabakikról, ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva olvashatod.

Nem azt kapta, amit rendelt Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.