Borzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztő

internetes vásárlás online vásárlás ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek!

Egy hónapnyi várakozás után kapta kézhez azt a három ruhát, amit az interneten rendelt az újságíró, Agne. Már a csomag trehány csomagolása is gyanús volt, de az igazi meglepetés csak ezután következett. A ruhák egyáltalán nem feleltek meg az webshopon szereplő leírásoknak: sem méretre, sem hosszra, sem szélességre, sem sziluettre nem stimmeltek, valójában az egész dizájn más volt, nem beszélve az anyaghasználatról. A vászon, selyem vagy éppen pamut összetevővel reklámozott ruha a legolcsóbb szintetikus anyagból készült. Egy szakavatott szem azonnal kiszúrja, hogy bóvli anyagról van szó, és ha ezen nem is, egy kis stylinggal a többi paraméteren még lehet változtatni. Ezt tette Agne is. Mutatjuk az eredményt.

1. ruha

Ez a lágy esésű selyemruha köszönőviszonyban nem volt azzal, amit Agne kézhez kapott. „Soha nem gondoltam volna, hogy egy ruha ennyire borzalmasan fog majd állni rajtam” – mondta az újságíró. Az első ruha kapcsán két dolgot ismert fel: az egyik az, hogy egy alapos vasalás rengeteget számít, a másik pedig az, hogy egy jó fehérnemű sokat dobhat azon, hogyan áll rajtunk a ruha. Mi azért azt is hozzátennénk, hogy egy öv rengeteget változtat egy rosszul szabott ruhán.

Egy öv és egy jó fehérnemű rengeteget változtat egy rosszul szabott ruhán Forrás: Agne Jagelaviciute

2. ruha

A második darab a legjobb volt a három közül, de még így sem volt köszönőviszonyban a webshopon látottal. Az anyag ismét silány volt, nem beszélve arról, hogy a képen hímzésnek tűnt minták valójában printek voltak. A strandruhának vásárolt darabot tunikának alakította át Agne. Ahogy az előző outfitnek, ennek is fontos tanulsága, hogy a kiegészítők is öltöztetnek.

A strandruhának vásárolt darabot tunikának alakította át Agne Forrás: Agne Jagelaviciute

3. ruha

A harmadik ruha is nagy meglepetést okozott a minőségével. Saját bevallása szerint ez a darab arra tanította az újságírót, hogy rétegezéssel könnyedén eltüntethetünk egy rosszul szabott felsőt, illetve arra, hogy egy drága csizma egy néhány dolláros ruhát is képes feldobni.

Egy drága csizma egy néhány dolláros ruhát is képes feldobni Forrás: Agne Jagelaviciute

Akik sokkot kaptak a ruha láttán! Az online rendelés legdurvább buktatói

Rengeteget hallottunk már arról, hogy egyes online boltok olyan termékeket küldenek ki a megrendelőknek, amelyeknek enyhén szólva közük sincs az oldalon meghirdetett ruhákhoz. Mégis, még mindig sokan beleesnek a csapdába, így ideje tisztázni, hogy mikor kell gyanakodni és inkább lemondani a rendelésről. Gerhát-Molnár Irina e-shop-szakértőt, hazánk egyik legnagyobb online webáruházának ügyvezető igazgatóját kérdeztük erről. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigoA világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigoTop 5 must have dolog, amit még 2018-ban be kell szereznedhttp://www.life.hu/trend/20181112-ezeket-a-stilusos-darabokat-feltelenul-szerezd-be-meg-iden.htmlHihetetlen, de már csak másfél hónap van karácsonyig, így közeledik az év végi hajtás is. Ha meglepnéd magad valamivel ebben az időszakban, vagy már karácsonyi ajándékot keresel, nézd meg must have listánkat. TrendOrigoA szépség másik arca, 2. rész: kerekesszékes modellekhttp://www.life.hu/trend/20181105-kerekesszekes-modellek-a-szepseg-masik-arca.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigo38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigoNagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.