Oscar 2019: Billy Porteré a gála legemlékezetesebb ruhája

Oscar-gála Billy Porter Oscar 2019 ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Billy Porter ruhájáról beszél most mindenki: az előadóművész egy elképesztő darabot választott az idei Oscar-díj-átadóra.

Igen nagy feltűnést keltett az Oscar-díj-átadón Billy Porter. Az amerikai előadóművész az ABC riportereként érkezett az eseményre, hogy a vörös szőnyegen készítsen interjúkat a hírességekkel.

Egyszerű szmoking helyett azonban egy olyan fekete ruhát választott, amelyet a színésznők is megirigyelhettek volna... A darabot egyébként Christian Siriano tervezte.

Billy Porter ruhájától mindenkinek leesett az álla Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
Interneten rendelt ruhát a nő, a fenekét sem takarta elhttp://www.life.hu/trend/20190224-interneten-rendelt-ruhat-a-no-a-feneket-sem-takarta-el.htmlMár mindennapjaink részévé vált az internetes vásárlás, ám a ruhák esetében még a mérettáblázat sem adhat mindig egyértelmű információt. Előfordul ugyanis, hogy megrendelünk egy tökéletesnek vélt darabot, ám amikor felpróbáljuk, még az intim testtájainkat sem takarja el. TrendOrigoZimány Linda merész dekoltázzsal indult a bálbahttp://www.life.hu/trend/20190224-zimany-linda-meresz-dekoltazzsal-indult-a-balba.htmlNem mindennapi ruhakölteményt választott Zimány Linda, aki bálba indult. TrendOrigoEgyesével húzgálják ki a vendégek ősz hajszálait egy japán szépségszalonbanhttp://www.life.hu/trend/20190224-egyesevel-huzgaljak-ki-a-vendegek-osz-hajszalait-egy-japan-szepsegszalonban.htmlA tokiói szépségszalon az ősz hajszálak kitépkedésére specializálódott, és rengeteg vendégük van. Trend--Heti trendjelentés: eltorzult arccal sokkolt Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20190222-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emily-blunt-bella-hadid-gisele-bundchen.htmlA hét a Hollywood Beauty Awards-gálával indult, majd ezt követte a Brit Awards zenei díjátadó. A nagyobb rendezvények mellett is sok vörös szőnyeges esemény volt az elmúlt napokban, amelyek szintén tartogattak meglepő vagy éppen sokkoló outfiteket. Mutatjuk őket! Trend--Elhunyt Karl Lagerfeld divattervező, a Chanel kreatív igazgatójahttp://www.life.hu/trend/20190219-elhunyt-karl-lagerfeld-divattervezo-a-chanel-kreativ-igazgatoja.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt a Chanel divatmárka kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld. Halálának okáról egyelőre keveset tudni. Trend--Hollywood Beauty Awards 2019: Kim Kardashian keblei uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20190218-hollywood-beauty-awards-2019-kim-kardashian-melleket-villantott.htmlAz 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.