Oscar 2019: Charlize Theron felismerhetetlen volt barna rövid hajával

frizura Oscar 2019 felismerhetetlen Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője, ám az idei Oscar-gálán ő sem tündökölt barna rövid hajával. Vajon miért váltott hajszínt?

Charlize Theron túlzás nélkül az egyik leggyönyörűbb színésznő az amerikai filmiparban. Ikonikus szőke fürtjeit a fél világ csodálja. Ám az idei gálára ő is megváltoztatta a külsejét: barna, Kleopátra fazonú hajával és állig zárt ezüstszürke ruhájával eltűnt a tömegben. Meglátva őt a vörös szőnyegen, először azt hittük, Channing Tatum exfelesége, Jenna Dewan vonul be.

Természetesen így is gyönyörű Charlize, de jobban járt volna, ha megtartja szőke hajkoronáját.

Charlize Theron felismerhetetlen volt barna rövid hajával Forrás: Getty Images/WireImage/Daniele Venturelli/Daniele Venturelli

Forrás: Getty Images/FilmMagic/2019 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
Oscar 2019: Regina King ruhája beakadt a székbe, amikor át akarta venni az Oscar-díjathttp://www.life.hu/trend/20190225-oscar-2019-regina-king-ruhaja-beakadt-a-szekbe-amikor-at-akarta-venni-az-oscar-dijat.htmlBeakadt Regina King ruhája a székbe pont akkor, amikor elindult volna a színpadra, hogy átvegye a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Trend--Oscar 2019: Billy Porteré a gála legemlékezetesebb ruhájahttp://www.life.hu/trend/20190225-oscar-2019-billy-portere-a-gala-legemlekezetesebb-ruhaja.htmlBilly Porter ruhájáról beszél most mindenki: az előadóművész egy elképesztő darabot választott az idei Oscar-díjátadóra. Trend--Heti trendjelentés: eltorzult arccal sokkolt Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20190222-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emily-blunt-bella-hadid-gisele-bundchen.htmlA hét a Hollywood Beauty Awards-gálával indult, majd ezt követte a Brit Awards zenei díjátadó. A nagyobb rendezvények mellett is sok vörös szőnyeges esemény volt az elmúlt napokban, amelyek szintén tartogattak meglepő vagy éppen sokkoló outfiteket. Mutatjuk őket! Trend--BRIT Awards 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190221-brit-awards-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlSzerda este adták át a BRIT Awards zenei díjait. A rangos eseményről a világsztárok sem hiányoztak, habár a vörös szőnyeges bevonuláson nem brillírozott mindegyikük. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! Trend--Szakértők szerint erre kell nagyon odafigyelned, ha online vásárolsz farmerthttp://www.life.hu/trend/20190218-szakertok-szerint-erre-kell-nagyon-odafigyelned-ha-online-vasarolsz-farmert.htmlSzakértők elárulták, hogyan vásároljunk online farmert úgy, hogy a termék valóban passzoljon ránk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.