Végre márciust írunk, egyre jobban érezni a levegőben a tavasz közeledtét. A hosszú téli sötétség után nem csoda, hogy az első napsugarak megújulásra, változásra sarkallnak bennünket. Ha neked is szükséged van egy kis átalakulásra, akkor keresd fel a fodrászodat, és jöhet egy új frizura vagy egy új hajszín. Ehhez adunk most ötleteket.

  • Az idei tavaszi trend kifejezetten kellemes, lágy színeket hoz. Ezzel együtt rendkívül izgalmas árnyalatokról van szó. A rozéarany ebben a szezonban is jelen van, a kicsit finomabb pasztellesebb és az erőteljesebb, már-már pinkes verzióban. Ha a pasztellesebb vonalnál maradnál, akkor gondolkodhatsz a barackos árnyalatban vagy a hamvas rózsaszínben is.
  • Az extrémebb vonal kedvelőinek itt a kékes-lilás ombre vagy a rendkívül élénk, igazán bevállalós korall, ami 2019-ben az év színe lett. Lehet, hogy a korallra nem hajszínként gondolnál először, pedig így is fantasztikus, ráadásul minden szem- és bőrszínhez passzol, nem úgy, mint a narancssárga. 
  • Ha a visszafogottan feltűnő stílus érdekel, akkor a mézszőke vagy a szőkésbarna a te színed. A barna és a szőke kellemes keveredései a szezonban nagyon mennek, ezekből is többféle fazon közül választhatsz, különböző festésekkel, melírokkal lehet játszani. A fodrászoddal biztosan ki tudjátok választani a megfelelő árnyalatot.
  • A sötétebb árnyalatok közül kettőt kell kiemelni, az egyik a fabarna, ami egy elegáns, klasszikus szín, minden szezonban, évszakban megállja a helyét. A másik sötét árnyalat a tintafekete. Egy nagyon különleges és gazdag árnyalatról van szó, ami a fekete és a mélykék egyvelegéből született meg. Elsőre talán feketének tűnik, de a napfényben megcsillan a mélykék árnyalat is. 

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Forrás: Instagram/atleeeey, Instagram/saloncentric
Merényletek a hajad ellen! Ezeket ne kövesd el

Míg a bőrápolásra egyre több időt fordítanak a nők, a hajápolás sokszor háttérbe szorul. Pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen a szép és gondozott hajkorona ugyanúgy a nőiesség része, mint az ápolt bőr. Ennek fényében jó tudni, hogy napi szinten is mennyi bűnt követünk el a hajunk ellen, amelyek egy kis odafigyeléssel mind elkerülhetők lennének. Olvasd el cikkünket!