Vámos Erika lemondott arról, hogy gyermeke legyen

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
örökbe fogadás Vámos Erika család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika elárulta, valószínűleg már soha nem lesz gyermeke.

Vámos Erika nagyon szeretett volna gyermeket, ám egy nőgyógyászati probléma miatt erről hamar le kellett mondania. Ráadásul már elmúlt 40, és jelenleg párkapcsolata sincs. Mint mondja, már azt a reményt is kezdi elveszíteni, hogy esetleg örökbe fogadjon.

Tini voltam, amikor megtudtam, hogy a méhem és a petefészkem alulfejlett. Így az álmom, hogy saját gyermekem lehessen, már akkor szertefoszlott, de tudtam, hogy van még lehetőségem: az örökbefogadás. Azt gondoltam, egyedül is menni fog. Az a tény azonban, hogy elmúltam negyven, és egyedülálló vagyok, egyre csökkenti az esélyeimet. Ugyanis meg van határozva, hogy hány év lehet a korkülönbség a gyermek és az örökbefogadó között. Én pedig három évesnél idősebb gyermeket nem szeretnék, mert akkor már csak kedves néni lehetek számára, és nem érez majd irántam úgy, mint az anyukája iránt. Nem alakulna ki a kötődés. Az idő előrehaladtával pedig a rendszer szerint egyszer csak 'alkalmatlanná válok', és még csak azt sem tudom, vajon értesítenek-e erről. Hosszú idő és rendkívül fájdalmas út volt, de ma már megbékéltem a gondolattal, hogy sosem lesz gyermekem” – nyilatkozta a Blikknek.

Vámos Erika lemondott arról, hogy gyermeke legyen Forrás: Facebook/Erika Vámos
Sztárok, akik több eljegyzésen is túl vannak már: Lady Gaga és Kaley Cuoco is több gyűrűt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-sztarok-akik-tobb-eljegyzesen-is-tul-vannak-mar-lady-gaga-es-kaley-cuoco.htmlEgyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre. TV + Sztárok--Jósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--Megemlékeztek Andy Vajnáról az Oscar szervezői: Arnold Schwarzenegger is felháborodott a mulasztásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-megemlekeztek-andy-vajnarol-az-oscar-szervezoi.htmlAndy Vajna kimaradt az Oscar-gála megemlékezéséből, de most pótolták a mulasztást a szervezők. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee verset szavalhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-ganxsta-zolee-verset-szaval-kolto.htmlKülönös projektbe vágott Ganxsta Zolee: versmondónak állt. TV + Sztárok--Majdnem 500 métert zuhant néhány másodperc alatt Emiliano Sala gépehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-majdnem-500-metert-zuhant-nehany-masodperc-alatt-emiliano-sala-gepe.htmlEmiliano Sala Franciaországból Walesbe tartott egy magánrepülővel, de a gép nem ért célba. Mint kiderült, a pilóta súlyos mulasztásokat követett el. TV + Sztárok--Növényi Norbertnek nem kell börtönbe mennie, de így is 30 milliót bukott a vád miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-novenyi-norbertnek-nem-kell-bortonbe-mennie-de-igy-is-30-milliot-bukott-a-vad-miatt.htmlNövényi Norbert adócsalási és magánokirat-hamisítási ügybe keveredett, és bár nem kell börtönbe mennie, így sem örülhet: mindenét elvesztette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.