82 ember rekedt a sífelvonóban az osztrák–német határnál

Forrás: Maximilianprechtel -
Felvonó mentés Ausztria sífelvonó hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áramszünet miatt leállt egy sífelvonó a német–osztrák határ osztrák oldalán.

Több tucat embert kellett kimenteni a német–osztrák határ osztrák oldalán lévő Zugspitze sífelvonóból – számolt be róla a Travelo.

Az egy kabinból álló felvonó áramszünet miatt állt le és összesen 82 ember rekedt benne. Az utasokat 4 órán keresztül mentették: először a hegy tetejére vitték őket, majd ezután vonatra és buszra szállva juthattak vissza az osztrák oldalra.

A helyi lapok úgy tudják, az áramszünetet egy kidőlt fa okozta.

A Zugspitze felvonóban rekedtek utasok Forrás: Maximilianprechtel
Schobert Norbi szerint az olcsó, leértékelt kajától hízunkhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-schobert-norbi-szerint-az-olcso-leertekelt-kajatol-hizunk.htmlSchobert Norbi elárulta, sokan azért híznak, mert megveszik az akciós, olcsó termékeket, amelyek valójában egészségtelenek. TV + SztárokOrigoAz 53 éves Elizabeth Hurley bikiniben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-az-53-eves-elizabeth-hurley-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlElizabeth Hurley bikiniben mutatta meg magát rajongóinak, hihetetlen, hogy az 53 éves színésznő még mindig ennyire szexi. TV + Sztárok--Liluból egy napra főszerkesztő letthttp://www.life.hu/sztarok/20190308-lilubol-egy-napra-foszerkeszto-lett.htmlLiluból egy napra főszerkesztő lett. TV + SztárokOrigoJobb ember leszek!: Ezt gondolják a segítségnyújtásról a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-jobb-ember-leszek-ezt-gondoljak-a-segitsegnyujtasrol-a-sztarok.htmlA segítségnyújtás fontos, de a rohanó hétköznapokban gyakran megfeledkezünk róla. A Life.hu Jobb ember leszek! kampányának márciusi kihívásában éppen erre szeretnénk a figyelmet. Riporterünk Vincze Lilla énekesnőt, Mádai Vivien műsorvezetőt és Caramel énekest kérdezte arról, ők hogyan segítenek másoknak. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt büntették meg Halmosi Péter focistáthttp://www.life.hu/sztarok/20190307-ittas-vezetes-miatt-buntettek-meg-halmosi-peter-focistat.htmlIttas vezetés miatt büntették meg a magyar válogatott labdarúgót, Halmosi Pétert. TV + Sztárok--Hien megmutatta, milyen volt kislányként – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hien-megmutatta-milyen-volt-kislanykent.htmlHien gyerekkori képet mutatott magáról: ilyen cuki kislány volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.