A héten izgalmas pillanatokban volt részünk a vörös szőnyegen: álomszép outfitek, de óriási csalódások is voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat!

  • A hét abszolút nyertese Sharon Stone, aki 60 évesen szebb, mint valaha, ráadásul az outfitje is fantasztikus volt. A színésznő igazi példakép, aki a fiatalság- és szépségközpontú Hollywoodban is méltóságteljesen tud öregedni. 
Sharon StoneForrás: Getty Images
  • Másik kedvencünk a héten Gemma Chan volt. A színésznő a Marvel Kapitány hollywoodi premierjén viselte ezt a mesés Ralph & Russo ruhát, amit már a kifutón is imádtunk.
Gemma ChanForrás: Getty Images
  • Nem szerettük viszont maga Marvel Kapitány, azaz Brie Larson ruháját, amit New Yorkban viselt. Maga az anyag nem volt rossz ezekkel a színes flitterekkel, de a felső szabása sem jött be, a cipő pedig végképp nem illett az összképbe. 
Brie LarsonForrás: Getty Images
  • Julianne Moore is nagyot hibázott a héten. Ez a tollas-szőrös ruha borzalmas volt, és a színésznő sminkje sem sikerült igazán jól.
Julianne MooreForrás: Getty Images
  • Cate Blanchett kígyóbőr mintás outfitje sem nyerte el a tetszésünket. A nadrágot még el tudjuk képzelni egy letisztult outfit részeként, de ez így túl sok volt. 
Cate BlanchettForrás: Getty Images