körömápolás manikűr körömfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan látványos, mégis könnyen elkészíthető tavaszi manikűröket hoztunk, amelyeknek kezdőként is bátran nekiállhatsz. A sikerélmény garantált! 
  • A körömlakkot csakis ápolt, manikűrözött körmökre érdemes felvinni. Azaz legyen szépen kiigazított a körömágy, legyenek szépen formázva a körmök, és legyen polírozva, hogy egyenletes alapot kapjunk a festéshez.
  • Ezek után jöhet egy alaplakk. Amellett, hogy erre szépen tudod rétegezni a lakkot, hiszen jó tapadást biztosít, erősíti is a körmöket.
  • A következő lépés az alapszín felvitele, amelynek meg kell száradnia a következő réteg felvitele előtt.
  • A különböző minták megrajzolásához általában legalább egy-két pontozó, illetve néhány vékonyabb ecset kell. A következő 5 tavaszi mintához a lakkokon kívül mindössze egy fogpiszkálóra van szükség, így anélkül is próbálkozhatsz vele, hogy bármiféle eszközbe beruháznál. A videó alapján pontról pontra el tudod készíteni a manikűrt.
  • Már az is jól mutat, ha egy mintát csak egy-egy ujjadra festesz fel, a többi körömre pedig az alapszínt viszed fel.
  • Minden körömfestést fedőlakkal kell fixálni. Ez elmaradhatatlan lépés. Nemcsak tartósabbá teszi a festést, de sokkal szebb is lesz a végeredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.