4 milliárd forintnak megfelelő dollárért árulják Mel Gibson malibui otthonát, ami a luxus és a vidéki báj nem mindennapi ötvözete. Egy igazi kuriózumról van szó, egy régi stílusú kastélyról, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a hegyekre és az óceánra is. 

A kétszeres Oscar-díjas színész 2008 júliusában 11,5 millió dollárért (3,2 milliárd Ft) szerezte meg az azóta már elvált David Duchovnytól és Tea Leonitól a malibui ingatlant. Közel két és fél hektáros területről van szó, ahol egy igazán különleges házat építettek fel az 1990-es évek közepén. Vintage, régies báj jellemzi kívülről, belülről is. Alpavetően a kőburkolatok és a fagerendák uralják a belső tereket, a rusztikus kőkandallók és hajópadlók fantasztikus hangulatot külcsönöznek neki.

Mel Gibson 4 milliárd forintért árulja malibui álomotthonátForrás: Getty Images/Mike Marsland

Az ingatlanban 5 hálószoba, 4 fürdőszoba van, plusz tartozik hozzá egy vendégház, egy hárombeállós garázs, egy különálló konditerem és két medence is. Az ingatlant 4,8 milliárd forintért dobták piacra 2017 nyarán, de úgy látszik, még nem talált vásárlóra az elbűvölő otthon, ami csodálatos külső terasszal bír, és további különlegessége, hogy a hegyekre, illetve az óceánra is panorámás.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Forrás: Sandro Dazzan/The Agency

Mel Gibson, ahogy sok hollywoodi sztár is, sok ingatlant vásárolt és adott már el. Jelenleg a birtokában van több malibui ingatlan, sőt, egy egész sziget is az övé, a Fidzsii-szigetekhez tartozó Mago-sziget, amit 2005-ben vásárolt 4,2 milliárd forintnak megfelelő összegért. A színésznek van továbbá egy costa rica-i, óriási, 163 hektáros telken álló tengerparti otthona, ami közel 10 milliárd forintot ér.