A hét ötlete: mosolyogjanak rád a virágcserepeid

Forrás: blog.ooly.com -
mosoly tavasz DIY vidámság virágcserép csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a mosolygós vagy éppen minimalista állatos virágcserepek nem csupán vidámságot hoznak a mostanában borongós tavaszi napokba, de remekül ki is kapcsolnak, hiszen a kreatív elfoglaltságok koncentrációt igényelnek, ami eltereli a figyelmedet a mindennapokban ért izgalmakról, stresszről.

Növények a gyerekszobában

A szülők folyamatosan törik a fejüket, hogy miként tudnák meghozni és fenntartani a gyerek tanulási kedvét. A gyerekszoba berendezése ebben kulcsszerepet játszik, azon belül is a benne lévő növények. Ezek nem csupán vidámsággal, pozitív energiával, de friss oxigénnel is megajándékozzák a tanulni vágyó gyerkőcöt. Nézzük meg, melyek ajánlottak egy gyerekszobába.

Egy sima, lakkozott felületű virágcseréppel vagy egy nagyobb bögrével lesz a legkönnyebb dolgod. Ezekre egyszerűen csak alkoholos filctollal rajzold rá a kiválasztott arcot és kész is vagy.

Lakkozott felületű virágcseréppel vagy egy nagyobb bögrével lesz a legkönnyebb dolgod Forrás: fun365.orientaltrading.com

A színesebb mintákat és az agyagfelületű cserepeket azonban már nem úszod meg ilyen könnyen. Nem kell azért megijedned, kis kézügyességgel hamar vidámmá varázsolhatod a tavaszváró virágcserepeidet.

Az agyagfelületű cserepekhez egy kis kézügyesség szükséges Forrás: eyelinerwingsandprettythings.com

Cuki állatfejek

  • Fehér akrilfesték – az alapozáshoz
  • Színes akrilfesték – a mintákhoz
Cuki állatfejek Forrás: Instagram/monica_lerman

Az akrilfestékkel fesd le a virágcserép teljes felületét, majd hagyd megszáradni. Ezután jöhetnek a minták, amelyekhez érdemes papírból kivágott sablont használni, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Jó kreatívkodást!

Forrás: blog.ooly.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.