Nemrégiben veszítette el imádott édesapját Rubint Réka. Most elmesélte: úgy érzi, édesapja még mindig jelen van az életében.

A napokban ünnepelte Zalán fiuk születésnapját Schobert Norbert és Rubint Réka. Ám nemrégiben súlyos csapás érte a családot: Réka édesapja elhunyt. 

A Borsnak elmondta, a gyász feldolgozásában a család, a sport és a hite ad neki erőt. 

Rubint Réka gyászolForrás: TV2

"Hiszem, hogy az ember nem csak egy test, és hogy annál jóval több történik a halál után is. Érzem a nap minden percében, hogy édesapám most is itt van velem. Apukám egész fiatal kora óta vadászott, lényegében az egész gyerekkoromat végigkísérte ez a szenvedélye. Amióta elment, szinte minden este különös dolog történik velem, ami korábban soha" – mesélte a lapnak Rubint Réka. 

Mikor hazaér, az erdő szélén rendszerint ott várja egy szarvas. Nem ijed meg tőle, nem fut el. "De az is meglepő volt, amikor a halálát követően elmentünk a két fiammal sétálni az erdőbe, és találtak egy szarvasagancsot. Az édesapám volt a mindenem. Az ölében nőttem fel. Rettenetesen hiányzik, de tudom, hogy az életnek mennie kell tovább" – mesélte Réka.