A héten viszonylag kevés vörös szőnyeges esemény volt, de szerencsére így sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!

  • A leglátványosabb ruhát egyértelműen Eva Green viselte. A színésznő a Dumbo premierjére választotta ezt az Iris van Herpen darabot a SS/19 kollekcióból. Iris van Herpen szerintünk az a tervező, akinek a káprázatos művészi alkotásai sokkal jobban élnek és mutatnak a kifutón, mintsem a vörös szőnyegen. 
Eva GreenForrás: Getty Images
  • A hét street style szettje vitathatatlanul Hailey Baldwiné, azaz Hailey Bieberé. Justin Bieber újdonsült feleségét New Yorkban fotózták le ebben a retró outfitben. Nagyon vagány kis összeállítás lett, egyszerűen imádjuk. 
Hailey Baldwin BieberForrás: Northfoto
  • Az utcai stílus egyik királynője, Gigi Hadid a héten meglepett minket. Egy fotózásra igyekezett New Yorkban ebben a nagyon laza összeállításban. Rúzst ugyan feldobott, de cipő helyett papucsban indult útnak. Vajon ez a fajta papucs is trenddé válik majd utcai viseletként? 
Gigi HadidForrás: Northfoto
  • A hét legszebbje kétségkívül a várandós Meghan Markle volt. Harry herceg és a hercegné jelenleg Kanadában vannak, ahol a legutóbbi hivatalos megjelenésük alkalmával Meghan egy meseszép outfitet viselt. A ruhát valószínűleg kifejezetten a hercegnének készítették. Az Erdem az AW/19 kollekció részeként mutatta be ezt a kabátot, a kifutón azonban sokkal díszesebb volt. Meghan részére egy letisztultabb darabot alkottak, és ruhát is kapott hozzá.
Az Erdem AW/19 kollekciójaForrás: Getty Images
Meghan Markle meseszép kismamaForrás: Getty Images
A top 13 kedvenc kiegészítőnk Meghan Markle gardróbjából
Hercegnőként Meghan Markle igazi stílusikonná vált. Minden hivatalosan eseményen viselt outfitjéről cikkek jelennek meg bíráló vagy éppen dicsérő felhanggal. Mi ezúttal azt a 13 kiegészítőt szedtük össze az elmúlt hónapokból, amelyek a legnagyobb kedvencünkké váltak. Tarts velünk Meghan gardróbjába!