Heti trendjelentés: Meghan Markle meseszép kismama

Forrás: Getty Images -
street style Meghan Markle trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten viszonylag kevés vörös szőnyeges esemény volt, de szerencsére így sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • A leglátványosabb ruhát egyértelműen Eva Green viselte. A színésznő a Dumbo premierjére választotta ezt az Iris van Herpen darabot a SS/19 kollekcióból. Iris van Herpen szerintünk az a tervező, akinek a káprázatos művészi alkotásai sokkal jobban élnek és mutatnak a kifutón, mintsem a vörös szőnyegen.
Eva Green Forrás: Getty Images
  • A hét street style szettje vitathatatlanul Hailey Baldwiné, azaz Hailey Bieberé. Justin Bieber újdonsült feleségét New Yorkban fotózták le ebben a retró outfitben. Nagyon vagány kis összeállítás lett, egyszerűen imádjuk.
Hailey Baldwin Bieber Forrás: Northfoto
  • Az utcai stílus egyik királynője, Gigi Hadid a héten meglepett minket. Egy fotózásra igyekezett New Yorkban ebben a nagyon laza összeállításban. Rúzst ugyan feldobott, de cipő helyett papucsban indult útnak. Vajon ez a fajta papucs is trenddé válik majd utcai viseletként?
Gigi Hadid Forrás: Northfoto
  • A hét legszebbje kétségkívül a várandós Meghan Markle volt. Harry herceg és a hercegné jelenleg Kanadában vannak, ahol a legutóbbi hivatalos megjelenésük alkalmával Meghan egy meseszép outfitet viselt. A ruhát valószínűleg kifejezetten a hercegnének készítették. Az Erdem az AW/19 kollekció részeként mutatta be ezt a kabátot, a kifutón azonban sokkal díszesebb volt. Meghan részére egy letisztultabb darabot alkottak, és ruhát is kapott hozzá.
Az Erdem AW/19 kollekciója Forrás: Getty Images
Meghan Markle meseszép kismama Forrás: Getty Images

A top 13 kedvenc kiegészítőnk Meghan Markle gardróbjából

Hercegnőként Meghan Markle igazi stílusikonná vált. Minden hivatalosan eseményen viselt outfitjéről cikkek jelennek meg bíráló vagy éppen dicsérő felhanggal. Mi ezúttal azt a 13 kiegészítőt szedtük össze az elmúlt hónapokból, amelyek a legnagyobb kedvencünkké váltak. Tarts velünk Meghan gardróbjába!

Parfümök, amelyeket 2019-ben ki kell próbálnodhttp://www.life.hu/trend/20190312-a-legjobb-parfumok-amiket-muszaj-2019ben-kiprobalnod.htmlChristian Dior szerint "a nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása". Coco Chanel pedig egyenesen azt mondta: "A nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője". Kár lenne kockára tenni a jövőnket, inkább felkutattuk azokat a parfümöket, amelyeket 2019-ben egyszerűen muszáj kipróbálni. TrendOrigoEnnyit változtak a menyasszonyok, miután kisminkelték őket: döbbenetes előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/trend/20190312-menyasszonyok-sminkkel-es-anelkul-dobbenetes-elotte-utana-fotok.htmlA smink valódi lényege abban rejlik, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat. Kiemelhetjük a legszebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Ez rendben is van, mindössze azért vagyunk zavarban, mert nem egyértelmű számunkra, hogy a következő fotók kapcsán is ez jön-e át, vagy itt már olyan mértékű az átalakulás, ami torzítja a valóságot. TrendOrigoMég mindig hódít a műbőr: mutatjuk a legtrendibb darabokathttp://www.life.hu/trend/20190311-meg-mindig-hodit-a-mubor-mutatjuk-a-legtrendibb-darabokat.htmlA műbőr nemcsak télen szuper viselet, de az átmeneti szezonokban is kifejezetten praktikus. Az idei tavaszi időszakban ráadásul szuper színek, minták és fazonok várnak benneteket. Mutatjuk a hazai fast fashion üzletek kínálatát! TrendOrigoA dús és hosszú szempillák titkahttp://www.life.hu/trend/20190308-a-dus-es-hosszu-szempillak-titka.htmlA nők számára a szemek hangsúlyozása a sminkelés egyik legkardinálisabb pontja. A szép, tiszta tekintet sokat elárul az emberről, így nem is csoda, hogy szeretjük a lehető legszebben felöltöztetni. TrendOrigoBemutatták Karl Lagerfeld utolsó kollekcióját: sírtak a modellek a Chanel kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20190306-bemutattak-karl-lagerfeld-utolso-kollekciojat-amit-a-chanelnek-keszitett.htmlKarl Lagerfeld halálával nemcsak egy legenda távozott az élők sorából, de a Chanel divatház életében is lezárult egy igencsak termékeny és fantasztikus korszak. A párizsi divathét keretein belül bemutatták a 2019/2020 őszi-téli kollekciót, az utolsót, amit Lagerfeld tervezett a Chanelnek. Trend--Victoria Beckham legcikibb és legdögösebb frizurái az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190227-victoria-beckham-legcikibb-es-legdogosebb-frizurai-az-elmult-evtizedekbol.htmlA 44 éves Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként vált híressé, később mint David Beckham feleségéről hallhattunk róla sokat, mígnem divattervezővé avanzsált. Az egykori Posh Spice-nak nemcsak az életútja alakult változatosan, de a külseje, a stílusa is rengeteget változott, különös tekintettel a hajára. Most megmutatjuk, melyek voltak Victoria Beckham legcikibb és legmenőbb frizurái az elmúlt évtizedekben. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.