Névtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiak

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat pénz anyagiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. 

Egy fórumon – amelyről a Ripost mazsolázott – férfiak és nők vallottak arról, hogyan is állnak a kényes témával.

„Amikor randira megyünk, igyekszem olcsó kaját, piát rendelni, mert a pasim full csóró, mindig anyagi gondjai vannak – de költeni akar rám mindenáron.”

„A pasim néha túltolja; annyit költ rám, hogy már szégyellem magam. Luxuslakosztály a szállodában, méregdrága vacsorák és utazások, olyan ékszer, amiért fél évet kéne dolgozzak egyébként. Nincs bajom azzal, hogy ajándékokat fogadjak el, de emiatt néha olcsó nőcskének érzem magam.”

„A csajom állandóan beszól, ha veszek valamit, pedig külön kasszán vagyunk. Folyton cseszeget, hogy spórolnom kéne, és ezen szinte naponta összeveszünk.”

Forrás: Shutterstock

„A barátom mindig fűzött, hogy keressek jobban fizető állást, de én szeretem, amit csinálok. Újabban nem mondja, de valahogy hűvösebb, távolságtartóbb lett, és szerintem szakítani fog velem, mert nem keresek annyit, mint ő.”

„Az én párom alkalmi munkákból él, azt mondja, vár a lehetőségeire, hogy művészként kitörjön. Csakhogy most én tartom el mindkettőnket, és én se keresek valami jól. A barátnőim szerint halál ciki, hogy hagyom, hogy a pasim élősködjön a nyakamon.”

„A csajom mindig azt mondja, hogy a pénz nem számít, attól még lehetünk boldogok. Ehhez képest, amikor le vagyok égve, nagyon bunkó velem.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.