Diane Kruger elképesztő alakot villantott nem sokkal a szülés után

alak anyaság testkép szülés test Diane Kruger edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
41 évesen hozta világra első gyermekét Diane Kruger. A színésznő most megmutatta, hogyan fest a szülés után. Elképesztő alakot mutatott. 

"Megmutatom. Mert kemény munka volt, hogy visszakapjam az alakom. Nem gondoltam, hogy lehetséges lesz a baba után. Főleg nem az én koromban" – írta bejegyzésében Diane Kruger.

A színésznő a fotón lapos hassal, sportmelltartóban látható. Kruger nemrégiben, 41 évesen hozta világra első gyermekét. Mint írta: nem volt edzője, de eltökélt volt azzal kapcsolatban, hogy újra formás alakja legyen.

Ételek, amelyek alapvetően fedezik a vasigényünkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190311-vasigeny-es-vaspotlas-elelmiszerekbol-keszitmenyekbol.htmlA vas rendkívül fontos nyomelem, meghatározó szerepe van a sejtek oxigénellátásában, az energiatermelő folyamatokban, illetve több enzimnek is alkotóeleme. Ha szervezetünk nem jut elég vashoz, megjelennek a vashiányos vérszegénység tünetei, mint a kimerültség, szédülés, fejfájás. Hogyan kerülheted el ezt az állapotot? Eláruljuk! Ez Zsír!OrigoImádsz táncolni? Akkor ez a 15 perces kardioedzés neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-15-perces-kardio-a-tanc-szerelmeseinek.htmlNehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor inkább táncolj! A tánc nemcsak kiváló kardió, de feltölti a lelket is, felszabadít, minden görcsösséget, szomorúságot el tudsz engedni vele. Próbáld ki! Ez Zsír!OrigoFekvőtámaszaid elárulják, milyen egészségi állapotban vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190317-fekvotamaszaid-elaruljak-milyen-egeszsegi-allapotban-vagy.htmlNemrég a Harvard Egyetem munkatársai készítettek egy kutatást, amelynek eredményei a JAMA Network Open folyóiratban jelentek meg. A vizsgálat szerint abból, hogy hány fekvőtámaszt tudsz lenyomni, sok minden kiderülhet a szív- és érrendszered állapotáról. Ez Zsír!OrigoBaronits Gábor egy éve nem eszik húst, így érzi most magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190314-baronits-gabor-egy-eve-nem-eszik-hust-igy-erzi-magat-most.htmlÉletmódot váltott Baronits Gábor. A színész egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy felhagy a húsevéssel. Elmesélte, hogy érzi most magát. Ez Zsír!OrigoÍgy készül az egészséges Raffaello golyó – Recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190312-igy-keszul-az-egeszseges-raffaello-golyo.htmlHa szívesen kipróbálnál egy új receptet a hétvégén, akkor válaszd ezt az egészséges kókuszos bonbont, amelyet pillanatok alatt össze tudsz állítani, ráadásul a sok plusz kalóriától sem kell tartanod. Ez Zsír!OrigoÁrpa Attila 47 évesen is remek formában van – Fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-arpa-attila-47-evesen-is-remek-formaban-van.htmlÁrpa Attila 47 évesen is remek formában van, de tesz is a megnyerő külsőért: rendszeresen eljár edzőterembe. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.