fashion week Vastag Csaba szakáll arcszőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szelfivel kezdte a reggelt Vastag Csaba, amelyen láthatjuk, hogy szakállat növesztett. Eddig maximum csak borostával mutatkozott. 

Reneszánszát éli a szakáll, egyre több férfi dönt amellett, hogy megnöveszti az arcszőrzetét, és mellőzi a borotvát.

Vastag Csabát eddig maximum szépen ápolt borostával láthattuk, legutóbbi szelfijén azonban komoly szakáll díszeleg az arcán. Egyik rajongója szerint egy kis igazítás ráférne.

„Egy gyenge fazonigazítás a szakálladnak nem ártana” – viccelt az egyik követője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KiKoránKel...Valószínűleg egész nap álmos lesz Szép napot Mindenkinek

Vastag Csaba (@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

A legdurvább melltartóbakikhttp://www.life.hu/trend/20190318-a-legdurvabb-melltarto-bakik.htmlA melltartó egy igencsak megosztó ruhadarab. Van, aki kifejezetten szereti, és minél többet szeretne belőle, de van olyan nő is, aki csak kényszerből hordja, egy szükséges rossznak tartja. Bárhogy is legyen, ha melltartót viselsz, akkor viseld jól, az alábbi hibákat pedig messziről kerüld el. TrendOrigoÖrdög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla fehérneműben pózolnak együtt – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190319-ordog-nora-madai-vivien-es-tatar-csilla-fehernemuben-pozolnak-egyutt-fotok.htmlHárom igazi szépség vetkőzött fehérneműre, hogy együtt pózoljanak egy reklám kedvéért: Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla is ledobta a textilt. TrendOrigoTúl drága kabátja miatt támadják Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/trend/20190318-tul-draga-kabatja-miatt-tamadjak-katalin-hercegnet.htmlEgyik kedvenc színét, a zöldet öltötte magára Katalin hercegné a minap, amikor Blackpoolba látogattak. Ám sokan kritizálták, hiszen kabátja 2 ezer fontba került. Vannak, akik szerint nem egy ilyen drága darabban kellett volna meglátogatnia a rászorulókat. Trend--Kate Hudson újra hosszú hajjal tündökölhttp://www.life.hu/trend/20190318-kate-hudson-ujra-hosszu-hajjal-tundokol.htmlEgy ideje már rövid hajjal láthattuk Kate Hudsont, ám most visszatért régi önmagához. Újra hosszú hajjal tündököl. Trend--Metzker Viktória meglepő választása: lilára festette a hajáthttp://www.life.hu/trend/20190318-metzker-viktoria-meglepo-valasztasa-lilara-festette-a-hajat.htmlEddig szőke hajjal láthattuk Metzker Viktóriát, ám most úgy döntött, hogy valami merészebb hajszínre vált. Úgy tűnik, a rajongóknak tetszik a változás. TrendOrigoHeti trendjelentés: Meghan Markle meseszép kismamahttp://www.life.hu/trend/20190314-heti-trendjelentes-szerepel-benne-meghan-markle-hailey-baldwin-gigi-hadid.htmlA héten viszonylag kevés vörös szőnyeges esemény volt, de szerencsére így sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.