Rozikát, az egyéves kutyát fogadta örökbe Azurák Csaba és családja. Lányai unszolására egyeztek bele, a műsorvezető szerint a kis eb még összébb hozta a családot. 

Azurák Csaba lányai üzeneteket hagytak szét a lakásban azzal, hogy kutyát szeretnének. A célozgatások hónapokig tartottak, mígnem a család ellátogatott egy menhelyre, hogy a lányok kutyát sétáltathassanak.

"Akkor jött szembe Rozi sokkal nagyobb szőrrel, hobó kinézettel. Egy igazi csavargó külsejű kinézettel, felugrott ránk" – emlékezett vissza Azurák Csaba. Mint mondta: a lányai azonnal beleszerettek, ekkor eldőlt, hogy hazaviszik. 

Ám nemcsak a lányok örülnek a kis ebnek, hanem a műsorvezető is. Mint mondta: sokkal többet sétál, és a családot is összehozta. "A lányok kevesebbet kütyüznek" – folytatta Azurák. 

Elárulta: a lányaival és feleségével sétáltatja a kutyát, ezalatt pedig csak a napi történésekről beszélgetnek. "Beszélgetünk, csacsognak a lányok. Csomó mindent elmondanak, amit a napi rutinban, a reggeli-esti rohanás közben nem nagyon tudnak" – mesélte Azurák, miközben Rozi a kanapén helyet foglalt mellette.