Curtis néhány hónap múlva apa lesz, de sokan aggódnak a gyermeke miatt, mivel ő még akkor fogant, amikor a rapper kicsapongó életet élt. 

Curtis menyasszonya, Kriszti első közös kisbabájukat várja, aki még azelőtt fogant, hogy a rapper felhagyott volna kicsapongó életmódjával. Sokan pont emiatt aggódnak, félnek ugyanis, hogy a babának problémája lesz, hiszen édesapja nem élt egészségesen.


„Remélem, egészséges lesz egész életében! Érdemes lett volna az elvonó után megfogannia. Bízzunk a legjobbakban!” – írta egy hozzászóló, de nem ő az egyetlen, aki aggódik. Curtis elmondta a Borsnak, minden vizsgálatra elmentek, és egészséges a gyermeke, de azt nem élné túl, ha miatta lenne baja.

Curtis gyermekéért aggódnak a követőkForrás: Insatgram/Curtis

Nem tudnám túlélni, ha bármi baja lenne! Genetikai vizsgálaton is voltunk, és a baba egészséges. A legjobb, legmagasabb értéket diagnosztizálták, azaz egy az ötvenezerhez, hogy bármi gond adódik. Miattam nyilván az volt az első, hogy minden szűrést elvégezzenek, és mindent kivizsgáljanak” – árulta el a rapper, aki akkor tudta meg, hogy Kriszti várandós, amikor a drogelvonó felé tartott. Elképesztő pluszlöket volt ez nekem, hogy a szerelmem a kisbabánkat várja. Nagyon-nagyon sok erőt adott ez odabenn” – mondta Curtis. A rapper úgy érzi, intő példa lehet majd gyermekének. „Már el tudom, és el is fogom magyarázni neki idővel, hogy miért ne tegye, amit én, és hogy hogy kell helyesen cselekedni. Azt gondolom, jó minta lehetek majd a gyerekemnek, hogy mit nem szabad csinálni” – tette hozzá a rapper.


A lap felkeresett egy nőgyógyászt, aki elárulta, akkor van inkább félnivaló, ha az édesanya a szerhasználó. „A drogfüggőség bizonyos értelemben károsíthatja a spermiumokat, de rendellenességre, koraszülésre akkor nagyobb az esély, ha a nő a drogfüggő. Kétségtelen, egy drogfüggő apukánál nagyobb a kockázat a beteg gyermekre, mint egy nem drogfüggőnél, de tudni kell azt is, hogy minden ártó tényező és behatás nélkül száz terhességből öt gyermek így is rendellenességgel jön a világra. Ebből kell kiindulni. A szokásos genetikai vizsgálatokkal pedig mindent szépen ki lehet szűrni” – magyarázta dr. Hadnagy János.