Justin Bieber és modell felesége 2018 júniusában szerettek egymásba, egy hónap múlva pedig az eljegyzés is megtörtént. Ezek után szinte meg sem lepődtünk, amikor kiderült, hogy titokban össze is házasodtak. Az ifjú pár most új otthonát is megtalálta. 

Justin Bieber 2014-ben adta el Calabasasban található otthonát Khloé Kardashiannak, azóta bérelt ingatlanokban élt. Hailey Baldwinnal legutóbb a San Fernando völgyében béreltek egy házat, amiért 28 millió forintnak megfelelő összeget fizettek havonta. Most azonban úgy fest, hogy költöznek, ugyanis megtalálták álomotthonukat, amiért 2 milliárd 400 millió forintnak megfelelő összeget fizettek.

Ezt a Beverly Hills-i kúriát vásárolta meg Justin Bieber és felesége, Hailey BaldwinForrás: Northfoto, Vogue

A Beverly Hillsben található ingatlan az 1930-as években épült, és a közelmúltban újították fel. A kúria több részletében is megmaradt eredeti állapotában, például a rusztikus burkolatot is meghagyták, miközben modern luxuselemekkel egészítették ki a berendezést.

Az 570 négyzetméteres otthonban öt hálószoba, hét fürdőszoba, egy eredeti faburkolattal kialakított könyvtárszoba és egy konyha van. Az alsó szinten borospince, art deco stílusú bár és házimozi került kialakításra. A házban rengeteg a fény az óriási üvegajtóknak köszönhetően, amelyek még inkább megnyitják az így sem kicsi tereket. Ami a kültereket illeti, a medence természetesen nem maradhatott el, ami mellé egy terasz épült, hozzá pedig egy óriási, kültéri kandalló is. A meghitt hangulat garantált. 

Kattints a képre és nézd meg Justin Bieber és Hailey Baldwin szerelmi fészkét!

Forrás: Northfoto