Cuki fotót posztolt a kisfiáról Kiss Ramóna

baba Lékai Máté védőoltás Kiss Ramóna gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna posztolt egy tündéri fotót a kisfiáról.

Immár két hónapos nagyfiúvá cseperedett Kiss Ramóna és Lékai Máté fia. Noéról most a büszke anyuka készített is egy közeli fotót, amelyet fel is töltött a közösségi oldalára. A baba csupa mosoly, szinte el lehet olvadni tőle.

A bejegyzéshez írt szövegből kiderült, hogy megkapta a kötelező védőoltást, aminek a helyét egy kalózos ragtapasz jelzi.

Harmadik gyermekével várandós a 44 éves Alanis Morissettehttp://www.life.hu/csalad/20190326-harmadik-gyermekevel-varandos-a-44-eves-alanis-morisette.htmlBabát vár a 44 éves Alanis Morissette. Család--Nyílt levél a túlterhelt és türelmetlen édesanyáknakhttp://www.life.hu/csalad/20190324-nyilt-level-a-tulterhelt-es-turelmetlen-edesanyaknak-anyaknak.htmlKülönösen kedves számunkra, ha egy „nyílt levél” érkezik a postafiókunkba, hiszen az ilyen őszinte sorok egyszerre lehetnek megindítóak, megosztóak és felkavaróak, hiszen a levélíró élete, történetének éles lenyomata látszik benne. Általában mindig egy másik fél – anyós, férj, szülő – a címzett, ám ebben az esetben egészen másféle levelet fogunk kézbesíteni. CsaládOrigoNagy a szülői felelősség – A névválasztás és becézés ördögi körehttp://www.life.hu/csalad/20190324-nagy-a-szuloi-felelosseg-a-nevvalasztas-es-becezes-ordogi-kore.htmlValószínűleg a legtöbben mosolyra húzzák a szájukat, ha olyan nevekkel találkoznak, mint Vég Béla vagy Kandisz Nóra. A poénosnak szánt névválasztás viszont egy életre kellemetlenné teheti a bemutatkozást. Ugyanakkor önbizalommal is felruházhatja például a Bátorokat, amikor önmagukat a nevükkel definiálják. Nem mindegy tehát, milyen nevet választunk gyermekeinknek. CsaládOrigoVoksán Virágot sok buliba hívják, máris visszatér dolgozni a DJhttp://www.life.hu/csalad/20190326-voksan-virag-sok-buliba-hivjak-maris-visszater-dolgozni-a-dj.htmlOktóberben született meg Voksán Virág első gyermeke. A DJ-t most is rengeteg buliba hívják, éppen ezért úgy döntött, havi 1-2 estét elvállal. CsaládOrigoCurtis nem élné túl, ha miatta baja lenne a gyerekénekhttp://www.life.hu/csalad/20190325-curtis-nem-elne-tul-ha-miatt-baja-lenne-a-gyermekenek.htmlCurtis néhány hónap múlva apa lesz, de sokan aggódnak a gyermeke miatt, mivel ő még akkor fogant, amikor a rapper kicsapongó életet élt. CsaládOrigoÚjra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.