Voksán Virágot sok buliba hívják, máris visszatér dolgozni a DJ

anyaság Születés dj Voksán Virág szülés család munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben született meg Voksán Virág első gyermeke. A DJ-t most is rengeteg buliba hívják, éppen ezért úgy döntött, havi 1-2 estét elvállal.

„Lassan-lassan csurgok vissza a munkába, de már egyáltalán nem célom, hogy ugyanolyan intenzitással dolgozzam, mint előtte. Havonta egy-két bulim lesz majd nyáron is, azaz néhány fesztiválra és a kedvenc helyeimre megyek el” – mesélte Voksán Virág a Borsnak, akinek októberben született meg az első gyermeke. Elárulta: a kis Beni ebből semmit nem érzékel majd, hiszen ott lesz, amikor lefekszik és akkor is, amikor felébred. Amíg dolgozik, párja vagy édesanyja vigyáz a csöppségre.

Voksán Virág visszamegy dolgozni Forrás: TV2

A DJ-nek már hiányzott a zenélés. Úgy gondolta, a szülés után nem hívják majd annyi helyre, ám nem így lett. „Ha hétfőtől péntekig 9-től 5-ig eljárnék dolgozni, akkor Beni kétéves koráig nem is térnék vissza. Viszont úgy gondolom, hogy egy édesanyának is kell valami, ami szellemileg kikapcsolja, hiszen boldog gyerek nincs boldog anyuka nélkül” – árulta el Voksán Virág.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.