Nyári Dia és szerelme kettesben utaztak el, kisfiuk nélkül

Nyári Diana utazás gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia és szerelme kisfiuk nélkül utaztak el, a színésznő szerint minden szülőnek járna egy kis kettesben töltött idő.

Nyári Dia és szerelme, Dani útnak indultak, hogy pihenjenek egy kicsit, és eltöltsenek kettesben némi időt. Erről Facebook-oldalán számolt be a színésznő, és mielőtt még elkezdenék a sárdobálást, leszögezte, hogy szerinte minden szülőnek járnia kellene annyinak, hogy egy kicsit elszöknek, és romantikáznak.

Igen, eljöttünk pihenni
Igen, nincs velünk a kisfiunk
Igen, otthon maradt a mamájával
Igen, ettől még lehetünk jó szülők
Igen, baromira hiányzik
Igen, jó kettesben lenni
Igen, szerencsések vagyunk
Igen, ez minden szülőnek járna. (szerintem)” – írta a fotóhoz. Korábban volt már példa arra, hogy támadta egy blogger Diát azért, mert elment egy koncertre...

Pornósztárral fürdőzhetnek azok, akik befizetnek erre a japán útrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-pornosztarral-furdozhetnek-azok-akik-befizetnek-erre-a-japan-utra.htmlExtra szolgáltatásként egy pornósztárral fürdőzhetnek azok, akik befizetnek egy japán útra. UtazásOrigoLabancz Lilla fenékvillantós fotóval születésnapozikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-labancz-lilla-fenekvillantos-fotoval-szuletesnapozik.htmlNem akárhogy ünnepli a születésnapját Labancz Lilla. A Maldív-szigetekről posztolt egy pikáns fotót. UtazásOrigoMeztelen reggeli London felett – a jótékonyság jegyébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-meztelen-reggeli-london-felett-mindez-a-jotekonysag-jegyeben.htmlMeztelenül étkezni a mesés London felett 35 ezer láb magasban? Akik igazán bátrak, most megtehetik, az első reggelik bevételét pedig jótékony célra ajánlják fel. Utazás--Így telnek a Nánási család első napjai Ázsiában – Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190328-igy-telik-a-nanasi-csalad-elso-napja-azsiaban.htmlMegérkezett a Nánási család az Ázsia Expressz 2 forgatási helyszínére, Srí Lankára, ahonnan fotókat is posztoltak. Utazás--Megnyitotta kapuját a világ legnagyobb virágoskertje Hollandiában – Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190327-megnyitotta-kapujat-a-vilag-legnagyobb-viragoskertje-hollandiaban.htmlHollandiában megnyitott a világ legnagyobb és talán legszebb virágoskertje. UtazásOrigoKirgizisztánban jártunk: egy múltat idéző jurtatáborban repültünk vissza az időbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190321-kirgizisztanban-jartunk-videos-osszefoglalo-bemutatja-a-kirgizhegyseg-egyes-reszeit-az-eletet-a.htmlA Life.hu riportere a több mint 5000 km-re lévő Kirgizisztánban járt. Az országot Ázsia Svájcának is nevezik, persze nem a gazdagsága, hanem a hegyvidékes tájai miatt. Íme videós összeállításunk az útról, ahogyan mi láttuk. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.