A falhoz simuló helyett válasz inkább egy grandiózus csillárt

lámpa mennyezet nappali csillár otthon dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillárok igazi domináns helye a nappali és a hálószoba. A mennyezet közepéről lelógó lámpák nem csupán kiegészítik a szoba berendezését, de azok hordozhatják magukban a dizájn alapját.

Lehet modern, rusztikus, klasszikus, a csillár mindig a szoba középpontjának éke. Természetesen egyre gyakoribbak a szinte mennyezetbe simuló fajták, de nem szabad elfelejtenünk, hogy milyen komoly hatást lehet egy jól megválasztott csillárral elérni.

A modern darabok körében jellemző az egyszerű, de határozott vonalvezetés, a LED-izzók vagy akár a spotégők. A minimalizmuskedvelő éppúgy körükből választhatnak bátran, mint az ipari dizájn szerelmesei.

Időnként azonban érdemes 19-re lapot húzni, és valamilyen teljesen más stílusú csillárt választani, hiszen sokféle keveredése nyújt fenomenális esztétikai élvezetet. A klasszikus vagy épp antik kristály csillárok remekül kiemelik, szinte nemesivé varázsolhatják a minimalista enteriőrt, de hasonlóan viselkedhet egy rusztikus vagy épp industrial függeszték is, természetesen a velük párosítható stílussal.

Összegyűjtöttünk pár itthon kapható, grandiózus csillárt, hogy megkönnyítsük a választást:

1. Csillár Swarovski díszekkel - lameridiana.hu 854 800 Ft, 2. Crystal csillár - lampahaz.hu 200 200 Ft, 3. Rusztikus uszadékfa függeszték - meska.hu 67 900 Ft, 4. Rábalux Dea exkluzív fém-kristály csillár - anrodiszlec.hu 54 990 Ft, 5. Mantra Infinity Plata - navalla.hu 160 210 Ft, 6. Ideal Lux csillár - vslighting.hu 162 400 FT, 7. Gelo csillár - klasszikusbutor.hu 472 700 Ft, 8. HO-VI Ipari stílusú modern függeszték - formavivendi.hu 14 200 Ft Forrás: Life.hu

Egy Tiffany lámpa, amelyet rekordösszegért adtak elhttp://www.life.hu/otthon/20181214-tiffanylampa-melyet-rekord-osszegert-adtak-el-egy-aukcion.htmlAz ikonikus fényforrás ára elsőre túlzónak tűnhet, de amikor egy Tiffany lámpáról beszélünk, nem lepődhetünk meg, ha milliós összegek cserélnek gazdát. OtthonOrigoZivatar a szobában - Interaktív felhő lámpa bárhováhttp://www.life.hu/otthon/20171117-zivatar-a-szobaban-interaktiv-felho-lampa-lakberendezes-cloud.htmlEz a lámpa, nem csupán fényeivel idézi meg a viharos égboltot, de hangokat is hallat. Richard Clarkson álmodta meg az egyedi zivatarfelhőt, mely akár kedvenc zenéidet is lejátssza. Otthon--A lakásvilágítás szerteágazó funkciója - fényforrásokhttp://www.life.hu/otthon/20170925-a-lakasvilagitas-szerteagazo-funkcioja-belteri-vilagitas-allolampa-csillar.htmlA jó világítás, a megfelelő lámpatestek rendkívül sokat adhatnak egy szoba atmoszférájához. Ám ugyanígy, a tökéletes belsőteret le is rombolhatják, ahogy eljön a szürkület. A stílus és a praktikum itt összeér, segítünk, hogy ez a te otthonodban is teljesüljön. OtthonThinkstockÁlomotthonok - Gyerekbarát ipari designhttp://www.life.hu/otthon/20180401-alomotthonok-gyerekbarat-ipari-design-lakberendezes.htmlHa el kellene képzelnünk egy gyerekbarát lakásstílust, az utolsók közt jutna eszünkbe az ipari design. Erre ugyanis könnyen rásütik a rideg jelzőt, ami a fém jelentős szerepének és a szürke árnyalatainak is köszönhető. Mi azonban találtunk egy fantasztikus otthont, ami remekül hozza az ipari stílust, de mellette igazi gyermek kuckó is egyben. OtthonOrigoA rusztikus és az ipari lakberendezési stílus házasságahttp://www.life.hu/otthon/20180302-a-rusztikus-es-az-ipari-lakberendezesi-stilus.htmlA rusztikus és az ipari lakberendezési stílust, általában két teljesen ellentétes pólusként szoktuk számon tartani. Az egyik meleg, otthonos, a másik rideg és fémes. Nehéz belegondolni abba, hogy ezeket lehet keverni, de meglepő módon remekül kiegészítik egymást. OtthonOrigoHorrornippek, avagy a porcelánfigurák új generációja (18+)http://www.life.hu/otthon/20190328-horror-nippek-a-porcelan-figurak-uj-generacioja-18.htmlA nippek a vitrines szekrények elengedhetetlen díszítő kellékeiként élnek az emlékezetünkben, azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a porcelánfigurák ma is igen népszerűek. Sőt, van olyan kortárs művész, aki csavart rajtuk egyet. Most bevezetünk a véres és groteszk nippek világába. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.