Zoltán Erika lánya annyira jól kijön a szüleivel, hogy 21 éves kora ellenére még mindig otthon lakik.

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert minden idejüket együtt töltik, hiszen a koncertekre is közösen járnak, 21 évvel ezelőtt pedig a lányuk is csatlakozott a csapathoz. A táncosként dolgozó Zoé nélkül sincs már koncert, a hármas pedig annyira összeszokottan működik, hogy még mindig egy fedél alatt laknak.

Zoltán Erika lánya, a 21 éves Zoé még a szüleivel lakikForrás: Youtube/csalad.hu

„Egy angyalt pottyantottak közénk az égiek. Egy hihetetlen jó kislány a megfelelő érzékenységgel, a megfelelő ésszel, humorral” – mondta lányáról a Családvarázsban Zoltán Erika. A 21 éves Zoénak már megvan a saját rajongótábora is, ugyanis örökölte édesanyja tehetségét a tánchoz: jelenleg tánctanárként dolgozik.
„Nagyon jó táncos volt, ez az elején kiderült. Tudom persze, hogy az elfogultság is beszél belőlem, de vele indult az első óvodáscsoport, ahol 3-3 és fél éves gyerekek voltak, és ő volt az első pillanattól kezdve az, aki mindig elöl állt, mindig tudta a koreográfiát, soha nem nézett se jobbra, se balra, hanem minden gyerek inkább őt követte” – árulta el a büszke anyuka gyermeke karrierjének indulását. Lányuknak a szülők természetesen mindent megpróbálnak biztosítani, ami annak idején az ő gyerekkorukból hiányzott. Ráadásul olyan jó a kapcsolat közöttük, hogy még mindig egy fedél alatt élnek.
Mellettük is ugyanúgy tudom élni az életem, meg barátok is vagyunk, úgyhogy nagyon szívesen lakom még mindig otthon. Mindig támogattak a szüleim, és ők a legjobb szülők a világon” – árulta el Zoé.