Tunyogi Bernadett fél évet várt álmai nászútjára: Kubába utaztak a férjével

Forrás: Instagram/Tunyogi Bernadett -
Kuba nászút Tunyogi Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tunyogi Bernadett és Soponyai Géza tavaly szeptemberben fogadtak örök hűséget egymásnak, a nászútra azonban fél évet várniuk kellett, de megérte: a paradicsomban érezték magukat Kubában.

Tavaly ősszel házasodott meg Tunyogi Bernadett és Soponyai Géza, egyből azonban nem tudtak elmenni nászútra, elsősorban Bernadett munkája miatt. Csak fél évvel később tudtak elég időt szakítani a mézeshetekre, de minden, várakozással töltött perc megérte. A két hetük Kubában maga volt a romantika.

Tunyogi Bernadett fél évet várt álmai nászútjára Forrás: Instagram/Tunyogi Bernadett

Egy-két napnak el kellett telnie, hogy nincs rohanás, nincsenek hétköznapok. (...) Aztán belejöttünk a bulizásba is – mesélte a Best Magazinnak Berni. – Ott mindenki énekel és táncol, úgyhogy mi is salsáztunk a tengerben, az utcán, a bárokban és a hotelekben. Az egész utazás maga volt a romantika" – árulta el Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.