Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igent

esküvő Tunyogi Bernadett templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. 

Tunyogi Bernadett nem gondolta, hogy másodjára is oltár elé vezetik. Amikor megismerkedett immár második férjével, kissé hűvösen fogadta a férfi közeledését, ma viszont már a legboldogabb nőnek érzi magát Soponyai Géza oldalán. Esküvőjéről boldogan mesélt.

Megházasodott Tunyogi Bernadett Forrás: Facebook/ unyogi Bernadett hivatalos oldala

"Csodálatos érzés volt a templom előtt várakozni, a férjem tekintetét pedig, ahogy az oltárnál rám nézett, soha nem fogom elfelejteni. Mint ahogy azt sem, amikor a bevonulásnál minden szempár rám szegeződött és szinte a bőrömön éreztem a felém áradó szeretetet. Nagyon jó volt a buli is, de a leggyönyörűbb pillanatokat a templomi szertartáson éltem át" - mesélte a Best Magazinnak Bernadett. A színésznő korábbi házasságából született kislánya természetesen végig az anyukájával volt a készülődés alatt, hihetetlenül örült, hogy részt vehet a nagy esemény minden pillanatában.

A párral együtt összesen hetven vendég ünnepelt, családias, jó hangulatban zajlott az esküvő és az azt követő buli is. Nászútra azonban csak tavasszal mennek majd, méghozzá két hétre Kubába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.